Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Peloponnese Food Stories – Τέταρτος γαστρονομικός σταθμός στο Τολό Αργολίδας

Peloponnese Food Stories – Τέταρτος γαστρονομικός σταθμός στο Τολό Αργολίδας

0
Peloponnese Food Stories – Τέταρτος γαστρονομικός σταθμός στο Τολό Αργολίδας

Αποβίβαση στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Τολού, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, συνεχίζοντας το επιτυχημένο «γαστρονομικό» του δρομολόγιο, μετά τις στάσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας, στην Κορώνη Μεσσηνίας και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.

Οι δραστηριότητες του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και  περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από  την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Άργους – Μυκηνών.

Το βιωματικό αφήγημα του «Peloponnese Food Stories», το οποίο εντάσσεται σε μία σειρά δράσεων για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής, έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στη πρώτη του φετινή εκδοχή, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία, τη μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, τη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 7295620.

 

 

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.