Αρχική Ειδήσεις Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει

Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει

0
Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ αποκαλύπτει

Ο Νίκος Κουλούσιας, Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ, μίλησε στο Happy Day, λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου της 96χρονης μονάρχη.

Ο διεθνούς κλάσης σεφ αποκάλυψε πώς του ανακοίνωσαν τον θάνατο της 96χρονης βασίλισσας Ελισάβετ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και τι ακολούθησε. Η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία της Μοναρχίας απεβίωσε χθες Πέμπτη στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

«Αρχικά λάβαμε την είδηση πολύ νωρίτερα από την δημοσιοποίηση που έκανε το Παλάτι. Είχαν πει ότι πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη μας στολή» ανέφερε αρχικά ο κ. Κουλούσιας.

Ποιες ήταν όμως οι προτιμήσεις της βασίλισσας όσον αφορά στο φαγητό; «Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε ο,τιδήποτε είχε σχέση με γλυκό. Απαγορεύονταν αυστηρά ρύζι, μακαρόνια και πατάτες. Από εκεί και πέρα ήμασταν ελεύθεροι να κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε, αρκεί να ήταν γραμμένο στα γαλλικά.

Όλα έπρεπε να είναι με γαλλικές-αυστριακές συνταγές και έπρεπε να είναι μαγειρεμένα εποχιακά. Δεν μπορούσαμε να βάλουμε δηλαδή κεράσια και φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε οτιδήποτε μαγειρεύουμε να έχουμε άμεση επαφή με τις βασιλικές φάρμες και να ενημερωνόμαστε τι έχουν αυτή τη στιγμή και από εκεί και έπειτα το προμηθευόμασταν και το φτιάχναμε» δήλωσε ο κ. Κουλούσιας.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε το σχετικό βίντεο στο ethnos.gr πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.