Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Peloponnese Food Stories – Στα Τρίκαλα Κορινθίας πέφτει η αυλαία

Peloponnese Food Stories – Στα Τρίκαλα Κορινθίας πέφτει η αυλαία

0
Peloponnese Food Stories – Στα Τρίκαλα Κορινθίας πέφτει η αυλαία

Στα Τρίκαλα Κορινθίας, στις 23 Οκτωβρίου, ολοκληρώνει το γαστρονομικό «ταξίδι» του για φέτος, το Peloponnese Food Stories | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού.

Πρόκειται για τον πέμπτο κατά σειρά σταθμό του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και γνωριμίας με τα προϊόντα της Πελοποννήσου μετά την Αρεόπολη Λακωνίας, την Κορώνη Μεσσηνίας, το Παράλιο Άστρος Αρκαδίας και το Τολό Αργολίδας.

Οι δραστηριότητες του 1ου γαστρονομικού φεστιβάλ θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι και θα περιλαμβάνουν έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις και γευσιγνωσία.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας, τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και τη στήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας.

Το βιωματικό αφήγημα του «Peloponnese Food Stories», τοποθετεί στο επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα, τα οποία αποτελούν την κύρια βάση των συνταγών που δημιουργούνται από τους καλεσμένους Chef.

Μέσα από την αυθεντική, αυτή, εμπειρία γεύσης,  το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, σύστησε στο ευρύ κοινό  τον γαστρονομικό πλούτο της κάθε περιοχής, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία, τις τοπικές γεύσειςτη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.