Αρχική Featured Λευτέρης Λαζάρου: Δεν θα περπατάς μέχρι το Θιβέτ για να βρεις τα υλικά των συνταγών μου

Λευτέρης Λαζάρου: Δεν θα περπατάς μέχρι το Θιβέτ για να βρεις τα υλικά των συνταγών μου

0
Λευτέρης Λαζάρου: Δεν θα περπατάς μέχρι το Θιβέτ για να βρεις τα υλικά των συνταγών μου
Ο Λευτέρης Λαζάρου με την Ίνα Ταράντου στην πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής «Εμείς» που προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 16:15 στο OPEN

Ο δημοφιλής σεφ μιλά στο ethnos.gr για την τηλεοπτική του επιστροφή και για το είδος της κουζίνας που θα προτείνει στο κοινό

«Ξεκινάει κάτι πολύ καινούριο, κάτι πολύ όμορφο, κάτι στο οποίο μου επιτρέπεται να κάνω αυτό ακριβώς που θέλω: χρηστικές, γρήγορες, εύκολες συνταγές». Με αυτά τα λόγια συνόψισε ο Λευτέρης Λαζάρου στο ethnos.gr την επιστροφή του στην τηλεόραση και μάλιστα σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο σπουδαίος Έλληνας σεφ έχει από τις 5 Σεπτεμβρίου το δικό του μαγειρικό χώρο στη νέα εκπομπή «Εμείς»  του OPEN με την Ίνα Ταράντου. Μια εκπομπή, όπου σύμφωνα με όσα έχουν προαναγγελθεί η ελληνικότητα, η εντοπιότητα και ο καθημερινός άνθρωπος θα έχουν σημαντική θέση. Γι’ αυτόν τον «καθημερινό άνθρωπο» σκοπεύει να παρουσιάζει μαγειρικές προτάσεις, συνταγές, ιδέες και να μοιράζεται tip μαγειρικής ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ.

«Δεν με ενδιαφέρει να δείξω πώς φτιάχνεται ο αστακός»

Λέει χαρακτηριστικά στο ethnos.gr ο Λευτέρης Λαζάρου: «Ο τρόπος ο δικός μου είναι εύκολος, απλός και κατανοητός. Θέλω να κάνουμε συνταγές που ο κόσμος να μπορεί να τις φτιάξει χωρίς να πρέπει να περπατήσει μέχρι το Θιβέτ για να βρει την πρώτη ύλη. Να είναι λειτουργικές, γρήγορες και χαμηλού κόστους. Δεν με ενδιαφέρει να δείξω πώς φτιάχνεται ο αστακός. Δεν απευθύνομαι σε επαγγελματίες, απευθύνομαι στον καθημερινό Έλληνα αγωνιστή, που θέλει να φτιάξει ένα φαγητό γρήγορα, να φάει αυτός και η οικογένειά του. Στο νοικοκύρη και στη νοικοκυρά -να μπορεί να ταΐσουν τα παιδιά τους μέσα σε λίγη ώρα- αλλά και στον χομπίστα. Αυτή είναι η φιλοσοφία η δική μου». Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.