Αρχική Ειδήσεις Τελικός Μουντιάλ: τι βλέπει ο αρκούδος που «διάβασε» το καρπούζι

Τελικός Μουντιάλ: τι βλέπει ο αρκούδος που «διάβασε» το καρπούζι

0
Τελικός Μουντιάλ: τι βλέπει ο αρκούδος που «διάβασε» το καρπούζι

Ο Μπουγιάν …τοποθετήθηκε για την έκβαση του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Μπουγιάν …τοποθετήθηκε για την έκβαση του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Νίκη της Κροατίας …προέβλεψε ο Μπούγιαν, ο καφέ αρκούδος που ζει σε ζωολογικό κήπο της Σιβηρίας, στο σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Οι φύλακες του ζωολογικού κήπου Ρόγιεφ Ρούτσεϊ, στην πόλη Κρασνογιάρσκ, τοποθέτησαν στον περίβολο του Μπούγιαν ένα… καρπούζι κομμένο στα δύο – το ένα μισό είχε επάνω μια μικρή γαλλική σημαία ενώ το άλλο έφερε την κροατική. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων , ο καφέ αρκούδος της Σιβηρίας περιεργάστηκε τα παράξενα εδέσματα, αρχικά μύρισε το γαλλικό μισό, αλλά κατόπιν στράφηκε στο κροατικό και έδειξε με σαφήνεια την προτίμησή του: κάθισε δίπλα του, το άρπαξε και το μασούλησε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο Μπούγιαν είναι ένα από τα πολλά ζώα-μάντεις που κάνουν προβλέψεις αυτήν την περίοδο για τους αγώνες του Μουντιάλ. Στους ανταγωνιστές του περιλαμβάνονται η ενυδρίδα Χάρι από το Σότσι, η λευκή κατσίκα Ζαμπιγιάκα της Σαμάρα, ο γάτος Αχιλλέας της Αγίας Πετρούπολης, οι ιπποπόταμοι Μίλια και Γκλιάσικ από το Καλίνιγκραντ και ο τάπιρος Κλεοπάτρα του Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.