Αρχική Ειδήσεις Μπορείς να ρίξεις τα ωμά ζυμαρικά σε κρύο νερό;

Μπορείς να ρίξεις τα ωμά ζυμαρικά σε κρύο νερό;

0
Μπορείς να ρίξεις τα ωμά ζυμαρικά σε κρύο νερό;

TOP POSTS | Ένα tweet με αρχικό σκοπό το χαβαλέ, έκανε τέτοιον ντόρο που τοποθετήθηκαν γι’ αυτό από διάσημοι σεφ και συντάκτες γαστρονομικών θεμάτων μέχρι την …Barilla.

TOP POSTS | Ένα tweet με αρχικό σκοπό το χαβαλέ, έκανε τέτοιον ντόρο που τοποθετήθηκαν γι’ αυτό από διάσημοι σεφ και συντάκτες γαστρονομικών θεμάτων μέχρι την …Barilla.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο χρήστης του Twitter @drive45music είπε να κάνει μία πλάκα τουιτάροντας: «Η φίλη μου μόλις πρόσθεσε ωμά ζυμαρικά σε κρύο νερό και στη συνέχεια άναψε το μάτι και όταν είπα ότι έπρεπε να έχει βράσει το νερό πριν προσθέσει τα ζυμαρικά απάντησε: κυριολεκτικά όλοι οι άνδρες είναι οι ίδιοι».

Πού να φανταστεί ο άνθρωπος ότι αυτό το τιτίβισμα θα έπαιρνε 27.000 κοινοποιήσεις (retweets) και 266.000 καρδούλες-μου αρέσει, και θα άνοιγε μια πραγματική δημόσια συζήτηση για το αν μπορεί κανείς όντως να φτιάξει ζυμαρικά ρίχνοντάς τα σε κρύο νερό ή αν οφείλει κατά το σύνηθες να αφήσει πρώτα το νερό να βράσει.

 

Χαρακτηριστικό της εποχής των σόσιαλ μίντια είναι ότι από συγγραφείς μέχρι ενημερωτικά σάιτ και από παρουσιαστές μέχρι την εταιρεία Barilla (δια του επίσημου λογαριασμού της) τοποθετήθηκαν στο ζήτημα «αν έχει αυτός ή αυτή δίκιο» και αν τα μακαρόνια γίνονται ή όχι και με κρύο νερό. «Δεν μπορεί να αληθινό. Σύντομα θα ξυπνήσω και όλα στη ζωή μου θα είναι πάλι κανονικά», έγραψε ο drive45 βλέποντας να τον ταγκάρει ακόμη και η βιομηχανία-κολοσσός, σύμφωνα με τον σεφ της οποίας και οι δύο τρόποι λειτουργούν, αλλά ο παραδοσιακός είναι ο καλύτερος.

Το μαγείρεμα ζυμαρικών στο κρύο νερό δεν είναι τελείως «λάθος» -είναι απλώς πιο ριψοκίνδυνο σε σχέση με το αποτέλεσμα, απεφάνθη ο Justin Chapple υπεύθυνος του μαγειρικού τμήματος του γαστρονομικού περιοδικού Food&Wine, ενώ ο Alton Brown, διάσημος τηλεπαρουσιαστής του γαστρονομικού σόου Good Eats του καναλιού Food Network, έδωσε απόλυτο δίκιο «Σε εκείνον» καθώς θεωρεί ότι τα ζυμαρικά -ειδικά τα κοντού σχήματος, όπως το κοφτο μακαρονάκι ή τα φιογκάκια και τα ριγκατόνι- βράζουν μια χαρά ακόμη κι αν τα έχεις ρίξει σε κρύο νερό.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!