Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Μπαράζ επιθέσεων σε 13 υποκαταστήματα «My Market» τα ξημερώματα

Μπαράζ επιθέσεων σε 13 υποκαταστήματα «My Market» τα ξημερώματα

0
Μπαράζ επιθέσεων σε 13 υποκαταστήματα «My Market» τα ξημερώματα

ΑΓΟΡΑ | Η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει στοχοποιηθεί μετά την υπόθεση με τη διευθύντρια περιφερειακού υποκαταστήματος και τις «οδηγίες υποχρεωτικού χαμόγελου» που είχε εκδώσει προς το προσωπικό.

Οργανωμένο σχέδιο επιθέσεων με στόχο την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «My Market» πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές τριών ανδρών που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από τις 03:00 έως τις 03:10, οι δράστες προκάλεσαν φθορές και πέταξαν μπογιές σε δεκατρία σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το newpost.gr, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, επλήγησαν δύο υποκαταστήματα στη Γλυφάδα, δύο στη Νέα Σμύρνη, δύο στην περιοχή του Βύρωνα και από ένα σε Σεπόλια, Άγιο Ελευθέριο, Κυψέλη, Παγκράτι, Κεραμικό, Ίλιον και Πετράλωνα.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε στοχοποιηθεί μετά την υπόθεση με τη διευθύντρια περιφερειακού υποκαταστήματος και τις «οδηγίες υποχρεωτικού χαμόγελου» που είχε εκδώσει προς το προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει, η εταιρεία προχώρησε στην απομάκρυνση της διευθύντριας που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση. Μεταξύ άλλων στο επίμαχο έγγραφό της, προέτρεπε τους εργαζόμενους «να χαμογελούν» επειδή… έχουν δουλειά και πληρώνονται στην ώρα τους (απευθυνόμενη και σε αυτούς που λαμβάνουν μόλις 300 ευρώ μηναίως).

Αναλυτικά το κείμενο της πρώην διευθύντριας έγραφε τα εξής:

«Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

– Επειδή έχετε δουλειά
– Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
– Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
– Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
– Επειδή πληρώνεστε για αυτό
– Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
– Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.
Ευχαριστώ.»

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com