Αρχική Food Stories Hungry Editor’s Choice Πάσχα με σοκολατένια αυγά …δράκων του Game of Thrones

Πάσχα με σοκολατένια αυγά …δράκων του Game of Thrones

0
Πάσχα με σοκολατένια αυγά …δράκων του Game of Thrones

ΑΓΟΡΑ | Βάρους ενός κιλού, ύψους 20 εκατοστών, από Fairtrade σοκολάτα και το κάθε αυγό είναι σκαλισμένο στο χέρι.

ΑΓΟΡΑ | Βάρους ενός κιλού, ύψους 20 εκατοστών, από Fairtrade σοκολάτα και το κάθε αυγό είναι σκαλισμένο στο χέρι.

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του οι μέρες των σοκολατένιων αυγών. Πλησιάζει όμως και η (τηλεοπτική) έναρξη του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones. 

«Where are my dragons?» αναρωτιόταν η Καλίσι/Ντενέρις Ταργκάριεν. Εμείς, μπορεί να μην έχουμε δράκους, μπορούμε όμως να αποκτήσουμε αυγά δράκων και, με την επώασή τους… Σοκολατένια αυγά δράκων, να τα σπάμε και να αρχίσουμε να μασουλάμε βλέποντας στη μικρή οθόνη το αγαπημένο μας σίριαλ. 

Η 14η Απριλίου είναι κοντά, η ημερομηνία έναρξης προβολής του GoT. Στα γραφεία εταιρειών μάρκετινγκ, πυρετός: βροχή από ιδέες για την προώθηση του γεγονότος (γιατί μιας και είναι τηλεοπτικό συμβάν είναι το κατ’ εξοχήν ΓΕΓΟΝΟΣ).

Ανάμεσα σε διάφορες άλλες, και η ιδέα που είχε η εταιρεία ντελίβερι φαγητού Deliveroo να μας προσφέρει σοκολατένια αυγά δράκων: συμπαγή σοκολατένια αυγά δράκων, βάρους, ενός κιλού και ύψους 20 εκατοστών. Από Fairtrade λευκή σοκολάτα. Το καθένα, σκαλισμένο στο χέρι και, στη συνέχεια, βαμμένο σε τρία βρώσιμα χρώματα: πράσινο, κόκκινο και μοβ. Θα παραδίδονται από ειδική προσωρινή υπηρεσία ειδική της Deliveroo, «Το Εκκολαπτήριο». 

Για όλες τις Καλίσι και Καλ που κρύβουμε μέσα μας, οι παραγγελίες, από τις 14 Απριλίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.