Αρχική Ειδήσεις Αγορά Δυο νέα προϊόντα KYKNOS στην κατηγορία των pasta sauces

Δυο νέα προϊόντα KYKNOS στην κατηγορία των pasta sauces

0
Δυο νέα προϊόντα KYKNOS στην κατηγορία των pasta sauces

Η KYKNOS παρουσιάζει δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα στην κατηγορία των σαλτσών για ζυμαρικά, ενισχύοντας την ηγετική της θέση ως κορυφαίος παραγωγός ντοματικών προϊόντων.

Η εταιρεία, αφοσιωμένη στη συνεχή καινοτομία και εξέλιξη, προσθέτει δύο απολαυστικές προτάσεις, την Basilico και τη Napoletana, από 100% ελληνικές ντομάτες και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία γεύσεων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με την ποιότητα ως κύριο μέλημά της, η εταιρεία επεκτείνει τη δυναμική της παρουσία σε όλες τις κατηγορίες των ντοματικών προϊόντων, προσφέροντας πάντα μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Οι νέες σάλτσες, συμπληρώνοντας τη σειρά των σαλτσών φέτα, πικάντικη, μανιτάρι, ελιές και κανέλα-γαρίφαλο, έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, μετατρέποντας κάθε μαγείρεμα σε μια απολαυστική διαδικασία. Οι σάλτσες Basilico και Napoletana φέρουν πιστοποίηση vegan και είναι χωρίς γλουτένη και συντηρητικά.

Με τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την ποιότητα, η KYKNOS, μετρά 109 χρόνια αδιάλειπτης επιτυχημένης πορείας, ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του κοινού, επιδιώκοντας να είναι η κύρια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόλαυση στο τραπέζι τους.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.