Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Ποια προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα Superior Taste Awards 2022

Ποια προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα Superior Taste Awards 2022

0
Ποια προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα Superior Taste Awards 2022

Βραβεύτηκαν ανάμεσα σε περισσότερα από 2.300 τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο

Η κλασική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ και η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ κέρδισαν για ακόμη μία χρονιά τις εντυπώσεις των κριτών και διακρίθηκαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης και 2 χρυσά αστέρια.

Τα δύο προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερα από 2.300 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο για την πλούσια και ισορροπημένη γεύση τους, την εξαιρετική υφή και τη σταθερά διαχρονική ποιότητά τους. Κορυφαίοι σεφ από όλο τον κόσμο ακολούθησαν μία αυστηρή μεθοδολογία τυφλής δοκιμής, στην οποία όλα τα δείγματα προϊόντων ήταν ανώνυμα με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν προκαταλήψεις στην αξιολόγηση.

Η Διευθύντρια Marketing της ΗΠΕΙΡΟΣ, κα Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά με τη νέα αυτή βράβευση: «Από την ημέρα που πρωτοξεκίνησε η ΗΠΕΙΡΟΣ, όραμά μας είναι να παράγουμε πάνω από όλα ποιοτικά και γευστικά προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται για ακόμη μία φορά από έναν Διεθνή Φορέα με κύρος και αξιοπιστία, όπως είναι το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ITI. Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, δεν επαναπαυόμαστε, αλλά συνεχίζουμε με καινοτόμες ιδέες να επενδύουμε στην ποιότητα και, στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων!».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com