Αρχική Blogs Chili Pepper Φεβρουάριος 12

Chili Pepper Φεβρουάριος 12

0
Chili Pepper Φεβρουάριος 12

Ποιος (δεν) φοβάται… την όμορφη, έξυπνη, σύζυγο, μητέρα, ετών 39, πολυάσχολο στέλεχος που… μόλις απολύθηκε;

Ποιος (δεν) φοβάται… …την όµορφη, έξυπνη, σύζυγο, µητέρα, ετών 39, πολυάσχολο στέλεχος που… µόλις απολύθηκε;

Αυτό το πράγµα φέτος, να µην έχει τελειωµό το κρύο! Μα να µη µας λυπάται ούτε ο Καντερές ούτε ο Αρναούτογλου…; Βέβαια η οικογένεια ήρθε πιο κοντά! Το προέβλεψε και µια ψυχολόγος στη Νικολέττα Ράλλη. Η κρίση θα ενώσει τις οικογένειες ξανά. Θα αστειεύεσαι. Απλώς δεν έχουµε λεφτά για πετρέλαιο και µαζευόµαστε σε ένα δωµάτιο.

Παλιά λέγανε οι γονείς µου και το αναγνωστικό του δηµοτικού ότι οι αγαπηµένες οικογένειες συγκεντρώνονταν κάθε βράδυ γύρω από το τζάκι. Οι σύγχρονες αγαπηµένες οικογένειες µαζεύονται γύρω από τη Stirella. Μην ακουµπήσω το σίδερο όρθιο, σκοτώνεται η µικρή να κάτσει µπροστά. Τρέµω µη γλιστρήσει και γίνει εκεί µέσα της µικρής Σπυριδούλας.

Έτσι µας κατάντησαν κι έφυγαν οι νέοι µας για τα ξένα, ξενιτεύτηκε κι ο Στράτος Τζώρτζογλου για το Λος Άντζελες! Αισθάνεται θλίψη για τη χώρα αλλά έπρεπε να αποστασιοποιηθεί για να δει ότι η χώρα έχει ανάγκη την κάθαρση. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μπρεχτ κάθε φορά που µιλάνε οι ιερείς του θεάτρου για αποστασιοποίηση. Στράτο κουράγιο!

Του λείπει, λέει, πολύ και ο Αγγελόπουλος ο οποίος του έδωσε, λέει, συστατική επιστολή πριν ένα µήνα. Και µετά το µοιραίο… Ε! να λοιπόν που δεν ήταν ατύχηµα. Έπεσε στις ρόδες σαν την Άννα Καρένινα. ∆εν ήθελε να δει µε τα µάτια του την εξέλιξη της χώρας χωρίς τον Στράτο. Γιατί χωρίς πισίνα ζεις, χωρίς δουλειά την παλεύεις, αλλά χωρίς τους στυλοβάτες της τέχνης; Πόσα να αντέξει ο καλλιτέχνης;

Από την άλλη, µήπως αναγνωρίζεται και ο αγώνας των άξιων τέκνων που µένουν πίσω για να παλέψουν; Χωρίς αποτέλεσµα ο Λάκης Γαβαλάς παρακαλάει να του επιτρέψουν να διορθώσει τα λάθη του. Ο ανάλγητος όµως κρατικός µηχανισµός αφήνει τους λεβέντες να σαπίζουν στα κελιά…

Μόνη µου παρηγοριά η Καβογιάννη στο «Πίσω στο σπίτι» κάθε ∆ευτέρα. Αυτή η γυναίκα, όποιο ρόλο και να παίξει, έχει κι ένα κοµµάτι δικό µου µέσα. ∆ηλαδή όλοι τους είναι ωραίοι, µην τους αδικώ. Και αυτοί και οι άλλοι που παίζουν στο «Με λένε Βαγγέλη». Ο Μάκης ο Παπαδηµητρίου ειδικά, που κάνει τον αδελφό, είναι άλλης κλάσης ηθοποιός! Ζήτα, βρε παιδί µου, τη βοήθεια του Στράτου στο L.A.; Τι κάθεσαι εδώ;

Όπως καταλαβαίνετε, τις ∆ευτέρες ζεσταινόµαστε µε το Mega. Βλέπουµε στην plasma αλλά ανάβουµε και την παλιά την 28άρα µε τις λυχνίες, εκείνη την τεράστια που δεν είχαµε πού να συγυρίσουµε τον «κώλο» της. Την είχαµε πάρει το ’92 όταν πήρε το χρυσό η Πατουλίδου στη Βαρκελώνη και την κατεβάσαµε στην αποθήκη όταν έπεσε ο Κεντέρης µε τη Θάνου από το µηχανάκι.

∆ε βαριέσαι… εδώ που είµαι ήσουνα κι εκεί που είσαι θα ’ρθω!

Με αγάπη …Chili Pepper

ΥΓ: Φίλε, έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος…

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!