Αρχική Ιστορίες Μόσιαλος για πελάτες εστιατορίων: Μη φοράτε τη μάσκα στο …πιγούνι

Μόσιαλος για πελάτες εστιατορίων: Μη φοράτε τη μάσκα στο …πιγούνι

0
Μόσιαλος για πελάτες εστιατορίων: Μη φοράτε τη μάσκα στο …πιγούνι

EATING OUT | Τι πρέπει να κάνουμε με την προστατευτική μάσκα όταν θέλουμε να φάμε και να πιούμε εξηγεί ο γνωστός καθηγητής πολιτικής της υγείας .

EATING OUT | Τι πρέπει να κάνουμε με την προστατευτική μάσκα όταν θέλουμε να φάμε και να πιούμε εξηγεί ο γνωστός καθηγητής πολιτικής της υγείας 

Τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κατεβάζουμε την προστατευτική μάσκα στο πηγούνι ή κάτω από αυτό, αλλά και τι πρέπει να κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε και να πιούμε εξηγεί ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος στην τελευταία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook 

Ειδικότερα ο κ. Μόσιαλος αναφέρει τα εξής:

«Τι πρέπει να κάνουμε με τη μάσκα στα εστιατόρια; Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας».

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.