Αρχική Ιστορίες Mellosense, ο σοκολατόκοσμος της Βαλαωρίτου

Mellosense, ο σοκολατόκοσμος της Βαλαωρίτου

0
Mellosense, ο σοκολατόκοσμος της Βαλαωρίτου

Στο γνωστό κωλονακιώτικο πεζόδρομο, μία προκλητική συλλογή από μαύρη, λευκή και γάλακτος σοκολάτα αποπλανεί περαστικούς…

Στο γνωστό κωλονακιώτικο πεζόδρομο, μία προκλητική συλλογή από μαύρη, λευκή και γάλακτος σοκολάτα αποπλανεί περαστικούς…

Μα πώς να μη σταματήσεις; Δελεαστικές εικόνες από σοκολατένιες δημιουργίες προβάλλουν πίσω απ’ το τζάμι. Ρευστή σοκολάτα τρέχει ασταμάτητα μέσα από δυο διακοσμητικές βρύσες. Κουκλίστικα σοκολατοσκευάσματα σε σχήμα χιονάνθρωπου, έλατου ή αρκουδιού πίσω από το τζάμι σου βάζουν ιδέες για δωράκια στα παιδιά. Λαχταριστά μπράουνις, απίθανες πραλίνες, σοκολατάκια τυλιχτά κι ατύλιχτα, συνθέτουν μια εικόνα στην οποία δύσκολα αντιστέκεσαι.

Save

Save

Ο σοκολατόκοσμος της Βαλαωρίτου είναι φτιαγμένος από δεκάδες σοκολατάκια. Σοκολατάκια με κάστανα, με πραλίνα φουντουκιού και λευκή σοκολάτα, με πραλίνα αμυγδάλου dark, τρουφάκια με αλκοόλ, βραχάκια με ξηρούς καρπούς, τυλιχτά με καραμέλα, πορτοκάλι ή γκοφρέτα, είναι λίγες μόνο από τις γεύσεις που διατίθενται. Οι πλάκες σοκολάτας origin, με πρώτη ύλη από επιλεγμένες κακαοφυτείες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Κεντρικής Αφρικής και κάποιων περιοχών του Ειρηνικού, ολοκληρώνουν τη γλυκιά γκάμα. Μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από σοκολατάκια χωρίς ζάχαρη, δίνει λύση και σε όσους θα προτιμούσαν να την αποφύγουν.

Save

Save

Save

Οι άνθρωποι του Mellosense, Chocolate Factory δραστηριοποιούνται στο χώρο της σοκολάτας από το 1989. Ταξίδεψαν σε ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, ήρθαν σε επαφή με παραγωγούς, έλαβαν μέρος σε σχετικά σεμινάρια και έκαναν προσωπική έρευνα πολλών ετών. Αποτέλεσμα; Άρτια τεχνογνωσία συνδυασμένη με υψηλή αισθητική που δίνουν εξαιρετικά χειροποίητα σακολατάκια. Τώρα τις γιορτές θα βρείτε εδώ και πολλές χειροποίητες σοκολάτες δουλεμένες σε χριστουγεννιάτικα μοτίβα. Γλυκύτατα δώρα για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, αγαπημένους μας.

Info
Tι; Mellosense, Chocolate Factory -Σοκολατοπωλείο
Πού; Βαλαωρίτου 17, Κολωνάκι, Αθήνα, τ. 2103629529

Save

Save

Save

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.