Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ «Μαμά θα κάνω μπάντα» (και όχι μόνο) στο κτήμα Κοκοτού

«Μαμά θα κάνω μπάντα» (και όχι μόνο) στο κτήμα Κοκοτού

0

«Η Μουσική συναντά το Κρασί» σ’ ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Κτήμα Γ. Κοκοτού από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2014. Πάρτε μια γεύση απ’ το πρόγραμμα. 

kokotos1

«Η Μουσική συναντά το Κρασί» σ’ ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από το Κτήμα Γ. Κοκοτού από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2014. Πάρτε μια γεύση απ’ το πρόγραμμα. 

Στο πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται ανάμεσα στον αμπελώνα και το οινοποιείο, όπου παράγονται τα κρασιά του Κτήματος Γ. Κοκοτού, διάσημοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα χαρίσουν στους οινόφιλους και τους λάτρεις της μουσικής μοναδικές στιγμές, με  μελωδίες που μένουν ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου.

Πέμπτη 19 Ιουνίου. Το μουσικό ταξίδι ξεκινά την με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον αγαπημένο τραγουδοποιό, που θα μας παρασύρει με τις μελωδικές ιστορίες του στην Κρήτη, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο, μιλώντας για το Χρώμα Της Αγάπης και άλλα πολλά που… «ξέρουμε πως υπάρχουν και ίσως να μην τα βρούμε».

Παρασκευή 20 Ιουνίου. Οι σολίστες Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν θα χαράξουν μία μουσική διαδρομή στο χρόνο, με αγαπημένα έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, το τραγούδι και την κλασσική δημιουργία.

Σάββατο 21 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής θα γιορταστεί στο Κτήμα Κοκοτού με δύο εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους. Το μεσημέρι, οι Burger Project θα στήσουν μία διαδραστική, εκπαιδευτική, μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας με τίτλο «Μαμά θα κάνω μπάντα». Στόχος τους είναι να διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους, μπολιάζοντάς τους παράλληλα με τον ιό της μουσικής. Το ίδιο βράδυ, το Quinteto TANGartO, παρέα με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη και τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο, θα μυήσει το κοινό στον μαγικό κόσμο των Αργεντίνικων Tangos, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής.

Για όλες τις μέρες του φεστιβάλ το catering La Chocolatière θα σερβίρει φαγητό και κρασί με το ποτήρι, σε πολύ λογικές τιμές.
Μέρος των εσόδων από το μουσικό φεστιβάλ θα διατεθεί υπέρ του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός». Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Η Μουσική Συναντά το Κρασί» στο Κτήμα Κοκοτού είναι μια πρωτοβουλία της οικογένειας Κοκοτού που στοχεύει στην προώθηση του πολιτισμού – μέρος της οποίας αποτελεί το κρασί και η γαστρονομία γενικότερα -, των αξιών και της  κοινωνικής αλληλεγγύης.

Info
Σεμέλης 1, 14575 Σταμάτα Τ.210 8145113 [email protected], www.ktimakokotou.gr Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα: 6948509580 & 6946068010 ή [email protected] Για κρατήσεις μέσω internet: www.viva.gr, εισιτήρια διατίθενται στα σημεία: Ιανός, Public, Παπασωτηρίου

banda

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com