Αρχική Τα καλά της πόλης Λέμε να πάμε… Κάτω στον Πειραιά, στη χιώτικη γωνιά

Κάτω στον Πειραιά, στη χιώτικη γωνιά

0

Διασχίζοντας την οδό Ναυαρίνου, κάποια στιγμή φθάνεις στη …μυροβόλο Χίο! Τι μαστίχες, τι ροδόνερα κι ανθόνερα, τι μυρωδάτα γλυκά του κουταλιού φωλιάζουν στο Chios Shop δεν περιγράφεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chios-shop1

Διασχίζοντας την οδό Ναυαρίνου κάποια στιγμή φθάνεις στη …μυροβόλο Χίο! Τι μαστίχες, τι ροδόνερα κι ανθόνερα, τι μυρωδάτα γλυκά του κουταλιού φωλιάζουν στο Chios Shop δεν περιγράφεται.

 

 

 

 

 

 

 

Κατεβαίνοντας στον Πειραιά και κάνοντας μια βόλτα στα στενά γύρω από το λιμάνι, μπορείς με τις εικόνες, το νου, αλλά και τις μυρωδιές, να ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα, αφού η περιοχή είναι γεμάτη με καταστήματα εκλεκτών προϊόντων του τόπου μας. Έτσι, ενώ διασχίζεις ας πούμε, την οδό Ναυαρίνου, κάποια στιγμή συναντάς τη …μυροβόλο Χίο: δηλαδή, στο φροντισμένο μαγαζί «Chios Shop». 

chios-shop2

H Θ. & Κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ αντιπροσωπεύει παραδοσιακά προϊόντα του νησιού από το 1956 ταξιδεύοντας τις χιώτικες γεύσεις και τα αρώματα μέχρι την πόρτα μας. Όλα τα προϊόντα της μαστίχας από μαστιχόνερο μέχρι τσίχλες, μυρωδάτα λικέρ μανταρινιού, ροδόνερα, ανθόνερα και ούζο, παραδοσιακό βύσσινο, φιστίκι και σταφύλι γλυκά του κουταλιού, πεντανόστιμα τυριά όπως η κοπανιστή και το μαστέλο, εκλεκτά ζυμαρικά ακόμη και καλλυντικά, βρίσκει κανείς στα ράφια και τα ψυγεία του μαγαζιού.

chios-shop3

Αλλά και για όποιον του ‘λείψαν οι χιώτικες λιχουδιές, μα του πέφτει και μακριά το λιμάνι, φρόντισαν οι άνθρωποι του Chios Shop: με μια ηλεκτρονική παραγγελία ή ένα τηλέφωνο όλα τα διαλεχτά προϊόντα μπορούν να έρθουν στο σπίτι.

Info:

Τι; Chios Shop -Παραδοσιακά Προϊόντα Χίου Πού; Ναυαρίνου 6 & Καποδιστρίου 16 Πειραιάς
Παραγγελίες: 210 4121222, www.masticha.gr

 chios-shop4.jpgchios-shop4.jpg

 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.