Αρχική Ιστορίες Κρήτη: η μεγάλη συνάντηση! Στο Γκάζι.

Κρήτη: η μεγάλη συνάντηση! Στο Γκάζι.

0
Κρήτη: η μεγάλη συνάντηση! Στο Γκάζι.

Τέσσερις μέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά δυνατά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σήμερα το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η 2η Παγκρήτια Έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», στο Γκάζι.

Τέσσερις μέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά δυνατά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σήμερα το απόγευμα ανοίγει τις πύλες της η 2η Παγκρήτια Έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», στο Γκάζι.

Περισσότερες από 150 επιχειρήσεις (μονάδες παραγωγής, μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής και φορείς της αυτοδιοίκησης) κλείνουν ραντεβού με το κοινό της Αττικής στη 2η Παγκρήτια Έκθεση, «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», που ανοίγει σήμερα τις πύλες της, στο Γκάζι.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να προμηθευτούν και να γευθούν τα υψηλής διατροφικής ποιότητας και αδιαμφισβήτητης γεύσης κρητικά προϊόντα, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο όμορφο νησί.
Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε εμπορικούς αντιπροσώπους, χονδρέμπορους, δίκτυα διανομής και επιχειρηματίες που θέλουν να αντιπροσωπεύσουν τα φημισμένα κρητικά προϊόντα στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σύμφωνα πάντως με σχετικό πρωινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι ανοιχτή και σε όλους του πολίτες που ενδιαφέρονται απ’ τη σκοπιά του μεμονωμένου καταναλωτή να μυηθούν στις κρητικές γευστικές παραδόσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της έκθεσης (δείτε το, πατώντας το λινκ) θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και μουσικού  χαρακτήρα που αναδίδουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την έκθεση αυτή στηρίζει πλήθος φορέων, τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Και διαγωνισμός μαντινάδας. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα γίνει διαγωνισµός µαντινάδας µε θέµα «Κρητική διατροφή – υγεία – πολιτισµός» με ∆ιοργανωτές το Ιστορικό Λαογραφικό Οικοµουσείο Αιγάλεω (ΙΛΟΑ), τη φωνή της Κρήτης στην Αθήνα «Κρήτη FM 87,5», την ώρα της Κρήτης στα FM και την Εκδοτική Κρήτης. Κριτική Επιτροπή θα είναι οι Γιώργης Λέκκας, Γιώργης Νταγάκης & Γιάννης Περράκης και θα βραβευθούν οι 3 καλύτερες µαντινάδες.
 
Info

Τι; 2η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση»
Πού; Τεχνόπολις, Γκάζι
Πότε; Παρασκευή 28.03.2014 – Δευτέρα 31.03.2014, από τις 11:00 έως τις 21:00 (τη Δευτέρα 11:00 έως τις 19:00).
Πόσο; 3€, ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών
Επικοινωνία: 28102133182810213318 , www.promexpo.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!