Αρχική Ιστορίες 25.11.13 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατόπιτα

25.11.13 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατόπιτα

0
25.11.13 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατόπιτα

Απολαυστικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης από το www.cakeandbakestories.org. Μάθημα πρώτο: «Σοκολατόπιτα-Σουφλέ-Brownies-Toblerone» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com έκπτωση 10%.

Απολαυστικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης από το cakeandbakestories.org. Μάθημα πρώτο: «Σοκολατόπιτα-Σουφλέ-Brownies-Toblerone» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com έκπτωση 10%.

Ποιος θα αντιστεκόταν σε μια ζουμερή σοκολατόπιτα και σε ένα σουφλέ που η σοκολάτα του ρέει σαν λάβα ηφαιστείου παρασύροντας μας σε γευστικά ταξίδια; Υπάρχει κάποιος που δεν μπαίνει στον πειρασμό όταν ακούει Brownies ή Toblerone; Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής αποκλειστικά για …chocoholics διοργανώνει το www.cakeandbakestories.org και μπορούν να το απολαύσουν οι Κρητικοί κι οι Κρητικιές της παρέας του www. icookgreek.com με έκπτωση 10%. Γραφτείτε on-line στο σεμινάριο «Σοκολατόπιτα-Σουφλέ-Brownies-Toblerone» κάνοντας κλικ εδώ. Στη συνέχεια κλικάρετε Εγγραφή και ακολουθήστε τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα πεδία που σας ζητούνται. 

Για την έκπτωση των φίλων του icookgreek.com: Πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στο κουπόνι της εικόνας (κάτω) στη φόρμα Eγγραφής/πεδίο Voucher και η έκπτωση γίνεται αυτόματα. Η έκπτωση ισχύει για οποιοδήποτε σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής επιλέξετε από το www.cakeandbakestories.org

brownies-voucher

Info
Τι; Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Σοκολατόπιτα-Σουφλέ-Brownies-Toblerone»
Ποιος; www.cakeandbakestories.org
Πού; Μελετίου Μεταξάκη 23, Ηράκλειο Κρήτης (περιοχή Δειλινά)
Πότε; 25 Νοεμβρίου 2013, 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.
Κόστος: 24.80 € (πριν την έκπτωση 10%)

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.