Αρχική Blogs Στην κουζίνα με τον Άντι Γουόρχολ

Στην κουζίνα με τον Άντι Γουόρχολ

0
Στην κουζίνα με τον Άντι Γουόρχολ

Κι όμως υπάρχει βιβλίο μαγειρικής με σκίτσα του Άντι Γουόρχολ, της εμβληματικότερης μορφής της pop art. Φτιαγμένο μάλιστα στο χέρι το 1959.

Ακούγεται περίεργο, γιατί δεν είναι γενικώς γνωστό, αλλά υπάρχει βιβλίο μαγειρικής με σκίτσα του Άντι Γουόρχολ, φτιαγμένο μάλιστα στο χέρι το 1959 από την εμβληματικότερη μορφή της pop art.

«Την άνοιξη του 1959 η θρυλική διακοσμήτρια και κοσμική φιγούρα της Νέας Υόρκης Suzie Frankfurt γνώρισε σε μία έκθεση ζωγραφικής στο Μανχάταν έναν νερό καλλιτέχνη που τότε εικονογραφούσε παιδικά βιβλία. Τον Άντι Γουόρχολ…». Κάπως έτσι ξεκινάει η άγνωστη ιστορία που αφηγείται στο σχετικό (και-για-πολλά-like) άρθρο του το www.lifo.gr με τίτλο «Άγριες Φράουλες: Ένα βιβλίο μαγειρικής με σκίτσα του Άντι Γουόρχολ» που μόλις διαβάσαμε και που πολύ μας άρεσε. Αν είστε κι εσείς περίεργοι να μάθετε πώς μπλέχτηκε ο θρύλος της pop art με ένα βιβλίο μαγειρικής και κυρίως να χαζέψετε σε χορταστικό μέγεθος τα μοναδικά του σκίτσα, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.