Αρχική Τα καλά της πόλης Λέμε να πάμε… 10.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω γιορτινό μπισκοτόσπιτο

10.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω γιορτινό μπισκοτόσπιτο

0
10.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω γιορτινό μπισκοτόσπιτο

Απολαυστικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης από το cakeandbakestories.org. Μάθημα τρίτο: «Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μπισκότο» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com έκπτωση 10%.

Σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαρο πλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μάθημα τρίτο: «Χριστου- γεννιάτικες κατασκευές από μπισκότο» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com το cakeandbakestories.org. που το διοργανώνει προσφέρει έκπτωση 10% .

Πώς θα σας φαινόταν ένα σπιτάκι χριστουγεννιάτικο φτιαγμένο από μπισκότο κανέλας να σκορπάει το άρωμα του στο χώρο σας; Τι θα λέγατε για πεντανόστιμα μπισκότα κανέλας που θα γίνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια διακοσμημένα με γλάσο; Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στις «Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μπισκότο», ένα ακόμη δημιουργικό μάθημα ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει το www.cakeandbakestories.org. Οι Κρητικοί κι οι Κρητικιές της παρέας του www. icookgreek.com μπορούν να συμμετάσχουν με έκπτωση 10%. Εννοείται ότι οι συμμετέχοντες δε χρειάζεται να έχουν τίποτε άλλο μαζί τους εκτός από το κέφι τους και τη δημιουργικότητά τους. Υλικά και εργαλεία, ποδιές, σημειωματάρια, γάντια, τα προσφέρουν οι διοργανωτές και, βέβαια, τα σοκολατάκια σας φεύγοντας τα παίρνετε μαζί σας. Γραφτείτε on-line στο σεμινάριο «Σοκολάτα και σοκολατάκια» κάνοντας κλικ εδώ. Βρείτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, στη συνέχεια κλικάρετε Εγγραφή και ακολουθήστε τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα πεδία που σας ζητούνται.

Για την έκπτωση των φίλων του icookgreek.com: Πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στο κουπόνι της εικόνας (κάτω) στη φόρμα Eγγραφής/πεδίο Voucher και η έκπτωση γίνεται αυτόματα. Η έκπτωση ισχύει για οποιοδήποτε σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής επιλέξετε από το

brownies-voucher

Info
Τι; Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μπισκότο»
Ποιος; www.cakeandbakestories.org
Πού; Μελετίου Μεταξάκη 23, Ηράκλειο Κρήτης (περιοχή Δειλινά)
Πότε; 10 Δεκεμβρίου 2013, 17:30 – 20:30
Κόστος: 26.80 € (πριν την έκπτωση 10%)

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.