Αρχική Ιστορίες Food Stories Τα «ΔΕΝ» του Βασίλη Μαυρογεωργίου

Τα «ΔΕΝ» του Βασίλη Μαυρογεωργίου

0
Τα «ΔΕΝ» του Βασίλη Μαυρογεωργίου

Τον έχουν πει παιδί-θαύμα του ελληνικού θεάτρου, σουρεάλ, κωμικό, ντανταϊστή, σαρωτικό. Είναι ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και είναι όλα αυτά μαζί.

Τον έχουν πει παιδί-θαύμα του ελληνικού θεάτρου, σουρεάλ, κωμικό, ντανταϊστή, σαρωτικό. Είναι ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και είναι όλα αυτά μαζί. Μας μίλησε για τα μεγαλύτερα «ΔΕΝ» της ζωής του και στο τέλος είπε τι πιστεύει για τον εαυτό του. Ε, κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε.

Ποιο ταλέντο δεν έχεις καθόλου;
Της οργάνωσης και της επιχειρηματικότητας.

Ποιο φαγητό δεν τρως με τίποτα;
Το χθεσινό. Που πέρασε όλη τη νύχτα στο σκοτεινό ψυγείο και ήρθε σε επαφή με τις μυρωδιές από οτιδήποτε κατοικεί εκεί μέσα τα τελευταία δύο χρόνια.

Με ποιον δεν θα μπορούσες να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι;
Με οποιονδήποτε με απεχθάνεται.

Τι δεν θα μπορούσες να αποχωριστείς αν αύριο τελείωνε ο κόσμος;
Την αγάπη μου.

Η τελευταία φορά που δε δέχτηκες μια επαγγελματική πρόταση;
Δεν μου κάνουν πλέον επαγγελματικές προτάσεις. Φοβούνται μήπως δεχτώ.

Μπορείς να μου περιγράψεις μια χαρούμενη στιγμή που δεν έχεις ζήσει ακόμα; Ιστιοφόρο, ουίσκι, νύχτα, έναστρος ουρανός.

Σε ποιο από τα θαύματα δεν πιστεύεις;
Στη σωτηρία της χώρας.
Τι δεν θα ήθελες να γραφτεί ποτέ για σένα;

Ότι είμαι ένας τεράστιος απατεώνας που τους έχω ξεγελάσει όλους.

Τι δεν έχεις δοκιμάσει και θα ήθελες; (κάτι που θες να δοκιμάσεις να κάνεις και κάτι που θες να δοκιμάσεις να φας).
Όλων των ειδών τα ναρκωτικά, κουνγκ φου, πτώση με αλεξίπτωτο, Ντίσνεϋ Λαντ, φίδι (να το φάω. Γιατί έχω βαρεθεί που σε όλες τις ταινίες λένε ότι μοιάζει με κοτόπουλο και θέλω να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια).

Τι δεν θα άλλαζες στην Αθήνα;
The Parthenon baby!

Τι δεν φοβάσαι καθόλου;
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην φοβάμαι…

Ποιο από τα περιουσιακά σου στοιχεία, αναγκάζεσαι να το έχεις, αλλά δεν το θες; Τη φανταστική μου έπαυλη, το φανταστικό μου κότερο και τη φανταστική μου Ferrari. Μου κοστίζουν ένα σωρό φανταστικά λεφτά για να τα συντηρώ και τον τελευταίο καιρό δεν έχω ούτε στη φαντασία μου.

Ποια άνοιξη δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Το πρώτο Πάσχα στην Ικαρία παρέα με τον Καραγκιόζο τον ξάδερφό μου, τη Δέσποινα, την Κατερίνα, την Αργυρώ, τον Ηλία και τον Φλες-Man.

Με ποιο σούπερ ήρωα δεν θα άρχιζες ποτέ καυγά;
Με τον Φλες-man. Σπούδασε γυμναστική ακαδημία και θα μου έσπαγε τα μούτρα.

Αν δεν ήσουν ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ποιος θα ήθελες να είσαι;
O James Cameron. Όχι τόσο για τις ταινίες, όσο για το ότι σκοπεύει με ένα μονοθέσιο υποβρύχιο, να καταδυθεί τις επόμενες εβδομάδες στην Τάφρο Μαριάνα, το βαθύτερο σημείο των ωκεανών.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο «δεν» που σε ενοχλεί να ακούς;
Το «δεν έχει νόημα».

Τι δεν σου έχει λείψει ποτέ;
Το ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

Ποια στιγμή της ζωής σου δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις;
Αυτή η ερώτηση με έκανε να σκεφτώ τα αμέτρητα, αναπάντεχα, θλιβερά γεγονότα που έζησα σε διάρκεια τριάντα τριών ετών και με έκανε να κοιτάξω τα μελλοντικά χρόνια, που μάλλον θα είναι και περισσότερα, με τρόμο.

Τι δεν θα ήθελες να σε ρωτήσουν σε μια συνέντευξη;
Το τι πιστεύω για τον εαυτό μου.

Ωραία. Τι πιστεύεις για τον εαυτό σου;
Ότι είμαι και γαμώ!

Who is who
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου έγινε γνωστός πριν από μερικά χρόνια με την παράσταση «Κατσαρίδα», την οποία πολλοί ήθελαν να δουν και κανείς να σκοτώσει. Αυτή την περίοδο παίζει στο «Μια τεράστια έκρηξη», που έχει γράψει ο ίδιος. Τα κομμάτια που εκτοξεύονται από αυτή την έκρηξη τα αποκρούει μαζί με την Μαρία Φιλίνη και την Κατερίνα Μαυρογεώργη (στη διανομή των ρόλων), με τον Κώστα Γάκη (στην συν-σκηνοθεσία και τη μουσική) και με τον Νταρθ Βέιντερ (στη φαντασία του). Αυτό συμβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο θέατρο του Νέου Κόσμου, στις 9:15, και κάθε Κυριακή, στις 7:30. Το επόμενο χτύπημά του θα είναι στην παράσταση «Dead End» στην Knot Gallery από 30 Απρίλη, για οκτώ δευτερότριτα. To μεθεπόμενο θα είναι ένα revised «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο θέατρο Βρυσάκι, κάπου μέσα στο Μάιο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!