Αρχική Ιστορίες MasterChef 4: Ποιος έφτιαξε το γκουρμέ σάντουιτς του τρέιλερ με το μοβ χταπόδι;

MasterChef 4: Ποιος έφτιαξε το γκουρμέ σάντουιτς του τρέιλερ με το μοβ χταπόδι;

0
MasterChef 4: Ποιος έφτιαξε το γκουρμέ σάντουιτς του τρέιλερ με το μοβ χταπόδι;

TV COOKING | Ο σεφ-κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τον δημιουργό της «βρώμικης γκουρμεδιάς» που έκλεψε την παράσταση στο τρέιλερ του δημοφιλούς τηλε-διαγωνισμού μαγειρικής καθώς και από τι είναι φτιαγμένη.

TV COOKING | Ο σεφ-κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τον δημιουργό της «βρώμικης γκουρμεδιάς» που έκλεψε την παράσταση στο τρέιλερ του δημοφιλούς τηλε-διαγωνισμού μαγειρικής καθώς και από τι είναι φτιαγμένη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του MasterChef στην οθόνη έχει ξεκινήσει, καθώς η πρεμιέρα όπως λέγεται θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου, στις 9.00μμ. Εντωμεταξύ ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς που έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα τα STAR TV, με τους τρεις διάσημους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πρωταγωνιστούν σε ένα στόρι που τους θέλει να επισκέπτονται καντίνα για «βρώμικο».

Ωστόσο, τις εντυπώσεις στο σποτάκι, που αποτελεί συνέχεια του τίζερ με τους τρεις κριτές παστωμένους σε μικρό αυτοκίνητο στα… μέτρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έκλεψε ένα σάντουιτς-υπερθέαμα με εντυπωσιακά χρώματα και στήσιμο, φτιαγμένο από κατάμαυρο ψωμί και μοβ χταπόδι, που έμοιαζε σχεδόν …ψεύτικο. 

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Η Φωλιά των Κούκου», ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τόσο τον δημιουργό του ευφάνταστου σάντουιτς αλλά και τη συνταγή του: «Το έφτιαξε ο Θοδωρής Παπανικολάου. Έφτιαξε ένα πραγματικό έργο τέχνης. Έχει μαύρο ψωμί, μοβ χταπόδι, φάβα, μανιτάρια περίεργα. Έχει κάνει την υπεργκουρμεδιά σε βρώμικο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής, συμπληρώνοντας πως όχι απλώς τρώγεται αλλά αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό.

Ο σεφ Θοδωρής Παπανικολάου μίλησε επίσης στην κάμερα του Star για τη συνεργασία του με την παραγωγή Όπως μάλιστα είπε θα έχει και συνέχεια: «Θα βοηθάω όσο μπορώ για να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Το σάντουιτς μου πήρε πολλές μέρες να το παρασκευάσω. Έβαλα όλη τη φαντασία μου».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com