Αρχική Διατροφή Doctor Food Κοραναϊός – Νέος τετραψήφιος αριθμός τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ

Κοραναϊός – Νέος τετραψήφιος αριθμός τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ

0
Κοραναϊός – Νέος τετραψήφιος αριθμός τηλεφωνικής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ | Εδώ μπορούν να ενημερώνονται οι πολίτες για τον Covid19 σε 24ωρη βάση

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ | Εδώ μπορούν να ενημερώνονται οι πολίτες για τον Covid19 σε 24ωρη βάση

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες στο κοινό σχετικά με τον νέο κοροναϊό. 

Αναμένονται νέες ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες. Στη συνέχεια ακολούθησε διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από το υπουργείο Υγείας ύστερα από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής θα αποφασιστούν περαιτέρω περιοριστικά μέτρα σε χώρους δημοσίων συναθροίσεων. Θα εξεταστεί επίσης πότε και ποιες σχολικές μονάδες πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους. Οι σχετικές ανακοινώσεις για τις σχολικές μονάδες θα γίνουν αύριο, Δευτέρα.

Τα Υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας θα συγκεκριμενοποιήσουν και θα ανακοινώσουν από κοινού επίσης τη Δευτέρα, μέτρα για τους τομείς της Οικονομίας και τις περιοχές που πλήττονται από τη λήψη των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Βίντεο για τις ευπαθείς ομάδες

Εντωμεταξύ στο τελευταίο ενημερωτικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ οπτικοποιεί τα μέτρα προστασίας και περιορισμού της διάδοσης της νόσου, εστιάζοντας στις ευπαθείς ομάδες.

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!