Αρχική Ιστορίες Food Stories HOMEPAGES T.02 -Το περιοδικό της Παρουσίασης είναι εδώ

HOMEPAGES T.02 -Το περιοδικό της Παρουσίασης είναι εδώ

0

Ολόφρεσκο, ανοιξιάτικο και γεμάτο ιδέες το δεύτερο τεύχος της περιοδικής έκδοσης των καταστημάτων Παρουσίαση. Ξεφυλλίστε το on line ή αναζητήστε το σε οποιοδήποτε κατάστημα.

HOMEPAGES | T. 02 -ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΟΥ! Το δεύτερο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ανοίγει τη διάθεση του αναγνωστικού κοινού για εξωστρέφεια, αλλαγή και φρέσκες ιδέες εναρμονίζοντάς τη με το κάλεσμα της εποχής.

Καταγράφει την «άνοιξη των ιδεών» στο χώρο του design, φέρνοντας σε επαφή τον αναγνώστη με τάσεις, επιτεύγματα και καινοτομίες που αλλάζουν το τοπίο του βιομηχανικού σχεδιασμού στο πεδίο του living-cooking-dining, του συστήνει τους πρωτοπόρους εκφραστές του και του παρουσιάζει τα βραβευμένα με design awards προϊόντα που μπορεί να βρει στην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Προτρέπει μέσα από τα αντίστοιχα advertorials σε επιλεκτικές αλλαγές υποδεικνύοντας αντικείμενα που είτε με τα μοτίβα τους είτε με το χρώμα τους γυρίζουν σελίδα στην καθημερινότητα και φέρνουν την «άνοιξη στο σπίτι».

Διαλέγει και προτείνει χρηστικά ή διακοσμητικά δώρα και ιδέες που βγάζουν ασπροπρόσωπους τους καλεσμένους στα αυξημένα κοινωνικά καλέσματα που συνοδεύουν το άνοιγμα του καιρού εστιάζοντας ιδιαίτερα στα δώρα γάμου.

Ξεφυλλίστε το on-line κάνοντας κλικ εδώ ή επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα Παρουσίαση και ζητήστε το προσωπικό σας αντίτυπο.
Info|e-shop: www.parousiasi.gr|Τ. 210 6835043|Social Media: Facebook, Pinterest, Instagram

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com