Αρχική Food Stories Hungry Editor’s Choice Lenas Gourmet  – Γκουρμέ αλείμματα ελληνικών ξηρών καρπών για τις γιορτές

Lenas Gourmet  – Γκουρμέ αλείμματα ελληνικών ξηρών καρπών για τις γιορτές

0
Lenas Gourmet  – Γκουρμέ αλείμματα ελληνικών ξηρών καρπών για τις γιορτές
Εικόνα: ICookGreek

Spreads που πραγματικά δεν μπορείς να τους αντισταθείς…. Από το Ζευγολατιό Κορινθίας με πολλή αγάπη για την ποιότητα και τη γεύση.

Σε κάνουν να ξεχάσεις ό,τι ξέρεις από τη «συνθετική» αίσθηση που σου αφήνουν κάποια αλείμματα της βιομηχανίας. Στη Lenas Gourmet ειδικεύονται στη δημιουργία μοναδικών και αξέχαστων γλυκών αλειμμάτων και πάστας με βάση τους ξηρούς καρπούς και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Οι άνθρωποι του Lenas Gourmet δουλεύουν με τρία είδη ελληνικών ξηρών καρπών: φιστίκι κελυφωτό, αμύγδαλο και το φουντούκι.

Ταγνωρίσαμε στο Peloponnese Food Stories στα Τρίκαλα Κορινθίας και δοκιμάσαμε το Pistachio Spread – Άλειμμα λευκής κρέμας με φιστίκι χωρίς προσθήκη ζάχαρης με δυνατό άρωμα, έντονο χρώμα και πλούσια γεύση φιστικιού και το Dark Choco Pistachio κρέμα κακάο με φιστίκι που κάνει και για vegan διατροφή, ενώ δεν περιέχει φοινικέλαιο-λακτόζη-γλουτένη.

Είναι τα πιο ταιριαστά αλείμματα για τα γιορτινά πρωινά, αλλά κάνουν και για γεμίσεις, επικαλύψεις και επιστρώσεις γλυκισμάτων και τουρτών. Μπορούν κάλλιστα να μπουν και σε ένα καλαθάκι με γαστρονομικά καλούδια που προορίζεται για δώρο.

Info: lenasgourmet.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!