Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων ΕΦΕΤ – Ανάκληση κοτόπουλου σε ρολό λόγω σαλμονέλας

ΕΦΕΤ – Ανάκληση κοτόπουλου σε ρολό λόγω σαλμονέλας

0
ΕΦΕΤ – Ανάκληση κοτόπουλου σε ρολό λόγω σαλμονέλας

Δείτε επωνυμία και συσκευασία του ανακληθέντος πρροϊόντος, το οποίο καλούνται όσοι το έχουν ήδη προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

Σε ανάκληση μη ασφαλούς τροφίμου-«ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ γεμιστό με μπέικον και τυρί κατεψυγμένο» προχώρησε ο ΕΦΕΤ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος “Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων” έτους 2022, προέβη σε δειγματοληψία παρασκεύασματος κρέατος, με τα στοιχεία: «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ – ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ γεμιστό με μπέικον και τυρί κατεψυγμένο», με ημερομηνία σφαγής και συσκευασίας 24-11-22 και ανάλωση έως 24-11-23, που παράγεται από την εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται κατωτέρω) να μην το καταναλώσουν.

Επωνυμία και συσκευασία του ανακληθέντος προϊόντος
Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com