Αρχική Ειδήσεις Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa

0
Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον παγκοσμίου φήμης σεφ Nobu Matsuhisa
Εικόνα: matsuhisaathens.com

ΠΡΟΣΩΠΑ | Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών της AGC Television θα εμβαθύνει στον κόσμο του διάσημου σεφ και ξενοδόχου Nobu Matsuhisa.

Η σειρά με τίτλο «Nobu» είναι συμπαραγωγή με τις Hollywood Gang και Altimeter του Τζιάνι Νουνάρι, βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής και θα τη σκηνοθετήσει ο Ματ Τιρνάουερ («Valentino: The Last Emperor», «Studio 54»).

Ο Nobu Matsuhisa είναι πρωτοπόρος σεφ, εστιάτορας και επιχειρηματίας με 47 εστιατόρια και 27 ξενοδοχεία που φέρουν το όνομα «Nobu». Τη διάσημη ιαπωνική κουζίνα του «Nobu» μπορεί να γευτεί κανείς και στην Αθήνα, στο εστιατόριο Matsuhisa Athens στον κόλπο του Αστέρα.

Ωστόσο, ο δρόμος του προς την επιτυχία ήταν απίθανος και γεμάτος εμπόδια, αντιξοότητες και τραγωδίες.

Επικό ταξίδι από την Ιαπωνία στο Περού, στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο
Σε επίσημη περιγραφή η σειρά χαρακτηρίζεται «επικό ταξίδι από την Ιαπωνία στο Περού, στις ΗΠΑ και σε πολλά άλλα σημεία σε όλο τον κόσμο που θα αποκαλυφθούν με την αποκλειστική πρόσβαση στο Nobu, την παγκόσμια αυτοκρατορία του και τους βασικούς του συνεργάτες, φίλους και διάσημους θαυμαστές».

Ο Ματ Τιρνάουερ και ο συνιδρυτής της Altimeter, Κόρεϊ Ρίζερ, συμμετέχουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τον Τζιάνι Νουνάρι και τον ιδρυτή της AGC Στιούαρτ Φορντ.

«Το να βοηθάς έναν σκηνοθέτη παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ματ να αφηγηθεί τα ταξίδια του παρελθόντος και του παρόντος ενός παγκόσμιου γαστρονομικού και πολιτιστικού ειδώλου, όπως o Matsuhisa-san είναι μια συναρπαστική προοπτική. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας στις Hollywood Gang και Altimeter για να δημιουργήσουμε αυτό το φιλόδοξο πολυπολιτισμικό ντοκιμαντέρ» ανέφερε ο Στιούαρτ Φορντ, σύμφωνα με το Variety.

«Γνωρίζω τον Nobu τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι βαθύτατα, τόσο για την τέχνη του όσο και για τη σοφή του προσέγγιση της ζωής. Είμαι ενθουσιασμένος που βοηθώ να μοιραστούμε αυτό το εμπνευσμένο ταξίδι του Nobu με τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com