Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Νέα καμπάνια Lidl Ελλάς με επίκεντρό της τη βιωσιμότητα

Νέα καμπάνια Lidl Ελλάς με επίκεντρό της τη βιωσιμότητα

0
Νέα καμπάνια Lidl Ελλάς με επίκεντρό της τη βιωσιμότητα

Η νέα καμπάνια της εταιρείας με τη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Ρέντη βάζει σε προτεραιότητα τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Όπως σημειώνει η Lidl Ελλάς, δουλειά της είναι όσα μπαίνουν στο πιάτο μας καθημερινά. Όμως, η εταιρεία γνωρίζει πως κάθε πιάτο συνδέεται με ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί, δεν είναι μόνο το τι τρώμε, αλλά και πώς το παράγουμε, τι διατροφική αξία έχει, ποια και πόση ενέργεια χρησιμοποιούμε και πώς προστατεύουμε τη γη και τους πόρους της.

Για όλα αυτά μιλάει η νέα καμπάνια της εταιρείας, η οποία απλώνεται σε όλα τα μέσα και έχει στόχο να επικοινωνήσει τις αξίες της Lidl Ελλάς, που αποτυπώνονται σε δράσεις για την ισορροπημένη και ποιοτική διατροφή και το περιβάλλον.

Η Lidl Ελλάς, διαβεβαιώνει ότι εξασφαλίζει καθημερινά και στην πράξη μεγάλη ποικιλία από φρέσκα και απαλλαγμένα από πρόσθετες ουσίες προϊόντα, διασφαλίζοντας παράλληλα την άριστη ποιότητά τους με συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους. Την ίδια στιγμή, μειώνει το θερμιδικό φορτίο και τα κορεσμένα λιπαρά οξέα στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ενώ στοχεύει στη μείωση σε πρόσθετο αλάτι και ζάχαρη κατά 20%, ως το 2025. Εφαρμόζει καθημερινά αρχές βιωσιμότητας και υπευθυνότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και φροντίζει σε κάθε της βήμα να αφήνει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Συνδετικό κρίκο όλων των πλάνων της νέας εταιρικής επικοινωνίας αποτελεί το κυκλικό στοιχείο, που βρίσκεται πάντα στο κέντρο της εικόνας, για να δείξει τη σύνδεση κάθε πιάτου με την παραγωγή, την ενέργεια, το κλίμα και τον πλανήτη μας.

Για τη δημιουργία της καμπάνιας, σύμφωνα με την Lidl Ελλάς, απαιτήθηκε η ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της, με τη νέα στρατηγική επικοινωνίας τους, των ανθρώπων της The Newtons Laboratory, με τη δημιουργική τους προσέγγιση και των ανθρώπων της εταιρείας παραγωγής Top Cut Modiano, που φρόντισαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Ρέντη, που συνέβαλε στη δημιουργική απόδοση της ιδέας, την ατμοσφαιρική εικόνα του διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Γεωργίου, αλλά και τα πρωτότυπα animation του studio Zanad.

«Μια συνεργασία που αποδεικνύει πως, όπως ένα πιάτο, έτσι και η δημιουργικότητα συνδέεται με ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί, δουλειά της Lidl Ελλάς είναι να φροντίζει τους πελάτες της. Ευθύνη της όμως, είναι να φροντίζει ολόκληρο τον κόσμο. Κι αυτό την κάνει Lidl», επισημαίνει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.