Αρχική Ιστορίες Food Stories ΑΓΟΡΑ –Ένας πολύχρωμος, πρακτικός κουζινόκοσμος

ΑΓΟΡΑ –Ένας πολύχρωμος, πρακτικός κουζινόκοσμος

0
ΑΓΟΡΑ –Ένας πολύχρωμος, πρακτικός κουζινόκοσμος

Design στην υπηρεσία της καθημερινότητας, προσήλωση στην εργονομία και στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, φρεσκάδα, ποπ διάθεση και χρώμα, χρώμα, χρώμα… Πάμε μια βόλτα στον κουζινόκοσμο της Joseph Joseph;

Design στην υπηρεσία της καθημερινότητας, προσήλωση στην εργονομία και στην εξοικονόμηση αποθηκευτικού χώρου, φρεσκάδα, ποπ διάθεση και χρώμα, χρώμα, χρώμα… Πάμε μια βόλτα στον κουζινόκοσμο της Joseph Joseph;

Στην περίπτωση της Joseph Joseph, όταν μιλάμε για συνεργατικό δίδυμο κυριολεκτούμε. O Antony και ο Richard Joseph είναι όντως δίδυμα αδέρφια. Ο Antony σπούδασε design στο Central St.Martins, ενώ ο Richard οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Cambridge. Από το 2003, οπότε ένωσαν τις δυνάμεις του κάτω από το ενιαίο brand με έδρα τους το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρουν ολόφρεσκες σχεδιαστικές ιδέες και design που υπηρετεί την καθημερινότητα, αλλάζοντας το τοπίο στο πεδίο της προετοιμασίας και της αποθήκευσης του φαγητού.

Η Joseph Joseph έχει προτείνει λύσεις που σαρώνουν σε ανάλογους διαγωνισμούς, γιατί μεριμνά όχι μόνο για την αισθητική και τη λειτουργικότητα αλλά και για την πολύτιμη εξοικονόμηση χώρου. Πριν προτείνει ένα εργαλείο, μοιάζει να την απασχολεί και το ερώτημα «και μετά πού το βάζεις;».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βραβευμένο Nest, ένα πλήρες σετ από δοχεία ανάμειξης, σουρωτήρια και δοσομετρητές, που με το τέλος της χρήσης ξαναφωλιάζουν το ένα μες στο άλλο πιάνοντας τελικά το χώρο που θα καταλάμβανε ένα μπολ. Στην ίδια κατεύθυνση και το επίσης βραβευμένο με Red Dot Design Award πτυσσόμενο αναδευτήρι Twist ( €12,70), που με μια κίνηση μετατρέπεται από κλασικό χτυπητήρι σε επίπεδο σύρμα για σάλτσες και ζωμούς.

Κατασκευασμένες από σκληρό γυαλί και με αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ, οι επιφάνειες κοπής της Joseph Joseph, είτε ορθογώνιες είτε στρογγυλές, δε σου φτιάχνουν μόνο το κέφι: παρέχουν επιφάνεια εργασίας πεντακάθαρη από οσμές, χαρακιές ή λεκέδες, που πληροί τους κανόνες της υγιεινής. Καθώς αντέχουν σε θερμοκρασίες έως 280 C μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τα καυτά σκεύη της κουζίνας. €19,90

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι από τα Καταστήματα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, στο e-shop της οποίας μπορείτε να δείτε περισσότερα σκεύη και εργαλεία της Joseph Joseph –όχι όλα όμως. Πιο πλήρη εικόνα θα αποκτήσετε μέσα από κάποιο κατάστημα.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!