Αρχική Ειδήσεις Ζυμαρικά και μικροσυσκευές κουζίνας με υπογραφή Dolce&Gabbana

Ζυμαρικά και μικροσυσκευές κουζίνας με υπογραφή Dolce&Gabbana

0
Ζυμαρικά και μικροσυσκευές κουζίνας με υπογραφή Dolce&Gabbana

PLANET FOOD & DESIGN | Τα χριστουγεννιάτικα σπαγγέτι των απανταχού fashionistas θα τους κοστίσουν περίπου 93€, αλλά το κουτί θα φέρει την υπογραφή του πολυτελούς οίκου μόδας.

Τα χριστουγεννιάτικα σπαγγέτι των απανταχού fashionistas θα τους κοστίσουν περίπου 93€, αλλά το κουτί θα φέρει την υπογραφή του πολυτελούς οίκου μόδας.

Οι Dolce&Gabbana σφραγίζουν με το δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα 2017 σχεδιάζοντας τις συσκευασίες ζυμαρικών της ιταλικής ιστορικής εταιρείας Pastificio Di Martino, με την οποία ο Οίκος προχώρησε σε σχετική συμφωνία.

Τα περίτεχνα εορταστικά κουτιά, σύμφωνα με τον Ιndependent, τιμώνται στα 93€ ($110) το καθένα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό -μόνο 5.000 κομμάτια. Είναι διαθέσιμα δε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο διακοσμητικό τους μοτίβο, οι διάσημοι σχεδιαστές επέλεξαν χρώματα και σύμβολα της Ιταλίας. Συμπλήρωσαν τη σειρά και με την αντίστοιχη ποδιά μαγειρικής.

Η κουζίνα φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερα στην παρούσα φάση τον οίκο της χλιδής, αφού οι σχεδιαστικές του περιπλανήσεις δε σταματούν στα ζυμαρικά. Με υπογραφή Dolce&Gabbana κυκλοφορεί και μια σειρά από ηλεκτρικές μικροσυσκευές κουζίνας, τοστιέρα, βραστήρας, μπλέντερ και αποχυμωτής, που οι Λονδρέζοι φαν των ακριβών, επώνυμων προϊόντων, μπορούν ήδη να προμηθευτούν από τα Harrods. Η σειρά κυκλοφορεί σε συνεργασία με τη Smeg. 

PHOTOS: από το Instagram του Οίκου

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.