Αρχική Ειδήσεις Ένα βιβλίο μαγειρικής με την υποστήριξη της Μέγκαν Μαρκλ

Ένα βιβλίο μαγειρικής με την υποστήριξη της Μέγκαν Μαρκλ

0
Ένα βιβλίο μαγειρικής με την υποστήριξη της Μέγκαν Μαρκλ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ | Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ συμπράττει στην έκδοση υπέρ των πυρόπληκτων του Πύργου Γκρένφελ.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ | Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ συμπράττει στην έκδοση υπέρ των πυρόπληκτων του Πύργου Γκρένφελ.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάστηκε στη συγγραφή βιβλίου μαγειρικής που περιλαμβάνει συνταγές γυναικών που διασώθηκαν από την πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο, στο πρώτο σόλο φιλανθρωπικό έργο της μετά τον γάμο της τον Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι και εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Το βιβλίο «Together: Our Community Cookbook» (Μαζί: Το βιβλίο μαγειρικής της κοινότητάς μας) αναφέρει λεπτομερώς 50 συνταγές που μοιράστηκαν γυναίκες των οποίων οι κοινότητες επλήγησαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην 24ώροφη εργατική πολυκατοικία στις 14 Ιουνίου 2017, όπου 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 

Οι γυναίκες αυτές συναντήθηκαν σε μια κοινοτική κουζίνα, τη Hubb Community Kitchen, στο Μουσουλμανικό Πολιτιστικό Κέντρο Al Manaar, την οποία η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ και πρώην ηθοποιός επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και έκτοτε επανειλημμένα, ιδιωτικά, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον μέσω Twitter.

«Αμέσως αισθάνθηκα ότι κάτι με συνδέει με αυτή την κοινοτική κουζίνα, που είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να γελούν, να πενθούν, να κλαίνε, να μαγειρεύουν μαζί», γράφει η Μέγκαν στον πρόλογο του βιβλίου που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν υπέρ της κοινότητας Hubb Community Kitchen ώστε να καταστεί δυνατό αυτή η κοινοτική κουζίνα να μένει ανοικτή επτά ημέρες την εβδομάδα και να υποδέχεται και νέες κοινότητες, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Το Hubb Community Project ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από διασωθείσες γυναίκες που έψαχναν κάποιο μέρος για να μαγειρεύουν φρέσκο φαγητό για τις οικογένειές τους και για φίλους μετά τη φονική πυρκαγιά που κατέστρεψε την 24ώροφη εργατική πολυκατοικία στο δυτικό Λονδίνο.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com