Αρχική Ειδήσεις Δεσμεύτηκε η περιουσία της Προμηθευτικής Τροφίμων

Δεσμεύτηκε η περιουσία της Προμηθευτικής Τροφίμων

0
Δεσμεύτηκε η περιουσία της Προμηθευτικής Τροφίμων

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας – Ανακοίνωση εκδόθηκε και από τη Δ. Μασούτης

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας – Ανακοίνωση εκδόθηκε και από την Δ. Μασούτης

Σε δέσμευση με προσωρινή διαταγή περνάει από σήμερα η περιουσία της «Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ», εταιρείας που προσφάτως εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μασούτη. Η δέσμευση διετάχθη λόγω προσφυγής δύο εταιρειών, που απαιτούν από την Προμηθευτική Κρεάτων ΑΕ ποσό ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση της δικηγορικής εταρείας ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ έχει ως εξής:

«Με προσωρινή διαταγή του προέδρου Υπηρεσίας, δεσμεύτηκε σήμερα 17/9/2018 η κινητή και ακίνητη περιουσία της εταιρίας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ που προσφάτως εξαγοράστηκε από τον όμιλο ΜΑΣΟΥΤΗ. Στη δέσμευση συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών της ΠΡΟΜΗΘΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ. Η δέσμευση διετάχθη ύστερα από προσφυγή στο Δικαστήριο δύο εταιριών που διατηρούσαν απαιτήσεις ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ κατά της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΕ, που ήταν η εταιρία που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία στα super market ιδιοκτησίας της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ που έχει περάσει πλέον στον έλεγχο του ομίλου ΜΑΣΟΥΤΗ. Δικάσιμος για την κύρια δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε η 17/10/2018.»

«Σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσβάλλουν τη φήμη της» θα προβεί η Δ. Μασούτης  

Εν τω μεταξύ, σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της, με αφορμή την εξαγορά της εταιρείας “Προμηθευτική Τροφίμων αε”, δήλωσε νωρίτερα πως θα προβεί η εταιρεία Δ. Μασούτης ΑΕ, όπως επισημαίνει σε σημερινή ανακοίνωσή της.

«Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας “Προμηθευτική Τροφίμων αε” από την εταιρία “Δ. Μασούτης α.ε”, υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η “Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ” είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!