Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Βερμούτ σαν άλλοτε στο σήμερα

Βερμούτ σαν άλλοτε στο σήμερα

0

Η πρώτη παραγωγή του βερμούτ στην Ποτοποιία Πολυκαλά έγινε το 1904. Σήμερα αναβιώνει με την προσθήκη νέων βοτάνων στην παλιά, καλή, δοκιμασμένη βάση της.

Η πρώτη παραγωγή του βερμούτ στην Ποτοποιία Πολυκαλά έγινε το 1904. Η συνταγή δόθηκε από ένα Ιταλό παραγωγό αρωματικών οίνων στο προπάππου και ιδρυτή Βασίλη Πολυκαλά. Το βερμούτ ανήκει στην κατηγορία αρωματικών κρασιών και περιέχει εκχυλίσματα από βότανα, όπως το αψέντι, που είναι και το κύριο συστατικό του. Τη δεκαετία του 1960, μελετώντας τις παλιές συνταγές του πατέρα του, ο Δημήτρης Πολυκαλάς δημιούργησε  το δικό του  βερμούτ, το ονομαστό Tres Bien. Σήμερα, 109 χρόνια, η Ποτοποιία Πολυκαλά (ιδιαίτερα γνωστή για τα λικέρ της) αναβιώνει την παλιά συνταγή του βερμούτ, προσθέτοντας και αλλά βότανα. Αποτέλεσμα; Το πληθωρικό γλυκό «Βερμούτ Πολυκαλά»: ιδανικό για κοκτέιλ, με άπειρες συνταγές να υπάρχουν σε όλο το διαδίκτυο, αλλά και εξίσου ελκυστικό όταν σερβίρεται μόνο του με πάγο.

Info
Βερμούτ Πολυκαλά
www.polykalas.gr
[email protected]

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!