Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Τζ. Κλούνεϊ: ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός λόγω …τεκίλας

Τζ. Κλούνεϊ: ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός λόγω …τεκίλας

0
Τζ. Κλούνεϊ: ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός λόγω …τεκίλας

Σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας του Forbes από …σπόντα.

ΑΛΚΟΤΕΣΤ | Σκαρφάλωσε στην κορυφή της λίστας του Forbes από …σπόντα.

Όχι ότι δεν ανήκει στα κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου διεθνώς, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ ανέβηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς στον κόσμο, όχι για κάποιο αστρονομικό ποσό που έλαβε για τη συμμετοχή σε ταινία, αλλά κυρίως χάρη στην εταιρεία παραγωγής τεκίλας που είχε, την Casamigos, και την οποία αποφάσισε πέρυσι να …μοσχοπουλήσει.

Έτσι ο 57χρονος Κλούνεϊ κέρδισε περίπου 239 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ του Ιουνίου του 2017 και του Ιουνίου του 2018, που είναι τα υψηλότερα έσοδα που είχε ποτέ κατά την 35ετή σταδιοδρομία του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, σύμφωνα με το Forbes.

Ο Κλούνεϊ, ο οποίος έχει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Χόλιγουντ από το 2016 και το «Παιχνίδι του Χρήματος», πούλησε την εταιρεία παραγωγής τεκίλας Casamigos, την οποία είχε συνιδρύσει, στη βρετανική εταιρεία οινοπνευματωδών Diageo τον Ιούνιο του 2017.

Το …από σπόντα έσοδο του διάσημου ωραίου της μεγάλης οθόνης ανάγκασε τον «βράχο», Ντουέιν Τζόνσον, να περιοριστεί στη δεύτερη θέση της λίστας του Forbes με έσοδα 124 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε χάρη στην ταινία «Jumanji: Καλωσήρθατε στην Ζούγκλα» και άλλων σχεδίων.  

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com