Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη – Από Δευτέρα η διάθεση κουπονιών στους δικαιούχους για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές

Θεσσαλονίκη – Από Δευτέρα η διάθεση κουπονιών στους δικαιούχους για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές

0
Θεσσαλονίκη – Από Δευτέρα η διάθεση κουπονιών στους δικαιούχους για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές

Ξεκινά τη Δευτέρα η διάθεση κουπονιών για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ωφελούμενοι του επιτυχημένου κοινωνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι 645 οικογένειες, μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες μακροχρόνια ανέργων, με συγκεκριμένο ανά κατηγορία επιτρεπτό ύψος εισοδήματος. Συνολικά οι δικαιούχοι είναι 2.519 δικαιούχους, εκ των οποίων οι 1.874 είναι προστατευόμενα μέλη.

Η κατανομή του διαθεσίμου ποσού των 200.000 ευρώ στους δικαιούχους γίνεται μέσω του Κοινωνικού Προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών ομάδων για την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών με είδη που πωλούνται στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Το ποσό προέρχεται από τα ανταποδοτικά τέλη που καταβάλουν οι δραστηριοποιούμενοι πωλητές στις Λαϊκές Αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να διατεθεί το ποσό των 999 ευρώ υπό μορφή κουπονιών στο Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» τα οποία θα παραδώσει στο ίδρυμα η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου την ερχόμενη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.