Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων Προληπτική απόσυρση μαρμελάδας φράουλα από τη Marks & Spencer Greece

Προληπτική απόσυρση μαρμελάδας φράουλα από τη Marks & Spencer Greece

0
Προληπτική απόσυρση μαρμελάδας φράουλα από τη Marks & Spencer Greece

Η εταιρεία καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το προϊόν που αποσύρεται, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340 γρ» που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks & Spencer Food στην Ελλάδα.

Η απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022) και σκοπός είναι να γίνει επανέλεγχος όλων των συσκευασιών.

Η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν, να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς. Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν µε την εξυπηρέτηση πελατών στην τηλεφωνική γραμμή: 211 108 7300.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.