Αρχική Ιστορίες Αράζω Σπίτι «Πέτα τη Φριτέζα»

«Πέτα τη Φριτέζα»

0
«Πέτα τη Φριτέζα»

TV | Μπέζος και Μουρατίδης υπόσχονται ξεκαρδιστικά επεισόδια στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 

TV | Μπέζος και Μουρατίδης υπόσχονται ξεκαρδιστικά επεισόδια στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 

Ένας διεθνούς φήμης δύστροπος σεφ μαθαίνει ότι ο άνδρας που τον μεγάλωσε δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τις ρίζες του αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του και να μετακομίσει στο «Φτασμένο», ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό. Εκεί, θα ανακαλύψει έναν πολύ διαφορετικό κόσμο και, τελικά, θα καταφέρει να γίνει ευτυχισμένος. Αυτή είναι εν συντομία η υπόθεση της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα», που βασίστηκε στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe» (το οποίο έκανε θραύση στην Ισπανία), και που σύμφωνα με το newpost.gr, έρχεται στην Ελλάδα απ’ τον ΑΝΤ1 και το νέο του πρόγραμμα με σπαρταριστούς διαλόγους και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών. 

O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διεθνούς φήμης σεφ, βραβευμένος με πολλά αστέρια Michelin. Αυστηρός, υπερόπτης και χωρίς φίλους έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή. Ξαφνικά, θα ανακαλύψει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε αλλά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, «Η Λαγουδέρα», η οποία βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό.

Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος), ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας», αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η ταβέρνα του κινδυνεύει να κλείσει. Τότε, εμφανίζεται ο Κίμωνας αλλά δεν του αποκαλύπτει πως είναι γιος του. Οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν αν ο Ανδρέας θέλει να σώσει την επιχείρησή του. Οι συγκρούσεις τους όμως θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο υπόσχεται να αποδεικνύεται συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.