Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Peloponnese Food Stories με φόντο την Κορώνη της Μεσσηνίας 

Peloponnese Food Stories με φόντο την Κορώνη της Μεσσηνίας 

0
Peloponnese Food Stories με φόντο την Κορώνη της Μεσσηνίας 

Το πιο αυθεντικό και βιωματικό αφήγημα με φόντο την Γη της Πελοποννήσου ξεδιπλώνει το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με δεύτερο σταθμό την Κορώνη της Μεσσηνίας

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Έπειτα από την επιτυχημένη εκδήλωση στη Λακωνία και στην Αρεόπολη, το Peloponnese Food Stories συνεχίζεται με δεύτερη στάση την Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα την Κορώνη που αποτελεί την εμβληματική κοινότητα της UNESCO για τη μεσογειακή διατροφή.
H γαστρονομική αυτή εμπειρία που θέτει στο επίκεντρο την ιστορία, τη μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, τη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 20:00.

Η κεντρική ατζέντα του Food Stories περιλαμβάνει έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και οίνου, βιωματικές δραστηριότητες για τα παιδιά καθώς και μουσική εν πλω.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Κορώνης, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και του Μανιατάκειου Ιδρύματος.

1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου
Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού
Κυριακή 7 Αυγούστου
Ώρα: 20:00
Κορώνη Μεσσηνίας, Πελοπόννησος
Social Media: facebook.com/mythicalpeloponnese, instagram.com/mythicalpeloponnese/

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.