Αρχική Food Stories Hungry Editor’s Choice Η Οδύσσεια της Ελιάς

Η Οδύσσεια της Ελιάς

0
Η Οδύσσεια της Ελιάς

Η «Οδύσσεια» ξέρετε τι άλλο έκανε την ελιά;

Αν συναντήσε τε κάπου μια σειρά με προϊόντα ελιάς σε καλαίσθητα βαζάκια, με το όνομα «Οδύσσεια» και σήμα μια τριήρη, μην τα προσπεράσετε. Εκτός από κλασικό Πολτό Ελιάς και ένα είδος ταπενάντ, την Γλυκοκαυτερή Ελιά με Λεμόνι η «Οδύσσεια» ξέρετε τι άλλο έκανε την ελιά; Γλυκό του κουταλιού!

Δε θα το πιστέψετε, αλλά είναι από τα καλύτερα γλυκά του κουταλιού που έχετε δοκιμάσει (και την ίδια ακριβώς γνώμη έχουν και ο Λευτέρης και η Χριστίνα που τα ήξεραν ήδη), και αφήνει πίσω του σε γεύση πολλές κλασικές επιλογές… Οι ελίτσες μέσα στο σιρόπι τους είναι κρουστές και κρατάνε όλο τους το χαρακτήρα στο βαθμό ακριβώς που χρειάζεται για να είναι γλυκό του κουταλιού και όχι …μεζές για ούζο. Με αμύγδαλο και σουσάμι προτείνει ο παρασκευαστής να τις σερβίρουμε, πάντως τρώγονται θαυμάσια και με γιαουρτάκι και με παγωτό.

Όσο για τα υπόλοιπα προϊόντα της «Οδύσσειας» κατά τη γνώμη μας η Γλυκοκαυτερή Ελιά με Λεμόνι έχει ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα γεύση, και συνοδεύει ιδανικά μεζεκλίδικες καταστάσεις όπως βέβαια και ο Πολτός.

Info: Για να μάθετε πού θα βρείτε τα προϊόντα της «Οδύσσειας», τηλεφωνήστε στο 2238031342. Ή αν βρεθείτε στις Ράχες Στυλίδας αναζητήστε την οικογένεια Παλκόπουλου. Την ξέρει όλη η παραλία! Αυτή βρισκεται πίσω από όλα αυτά τα νόστιμα.
Στο διαδίκτυο θα τη βρείτε στη διεύθυνση www.odisia.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!