Αρχική Ειδήσεις O ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

O ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

0
O ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | O ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας. Δείτε την παρτίδα και τη συσκευασία των προϊόντων που δεν πρέπει να καταναλωθούν..

O ΕΦΕΤ ανακαλεί μπιφτέκια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας. Δείτε την παρτίδα και τη συσκευασία των προϊόντων που δεν πρέπει να καταναλωθούν.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων – Έλεγχος για Salmonella spp. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του φορέα, διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Ύψηστον μπιφτέκι κοτόπουλο», συσκευασμένο, με ημερομηνία παραγωγής 03.10.2017, αριθμό παρτίδας 27517 και ημερομηνία λήξης: 03.10.2018. Η εταιρεία παραγωγής είναι η«MEATKA Α.Ε.», Σπάτα, Αττικής.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!