Αρχική Ειδήσεις Η Νάταλι Πόρτμαν λύνει 9 απορίες για τους vegans (βίντεο)

Η Νάταλι Πόρτμαν λύνει 9 απορίες για τους vegans (βίντεο)

0
Η Νάταλι Πόρτμαν λύνει 9 απορίες για τους vegans (βίντεο)

PLANET FOOD | Όντας vegan και η ίδια.

PLANET FOOD | Όντας vegan και η ίδια.

Το παγκόσμιο κοινό την αγάπησε μέσα από ταινίες όπως το V For Vendetta  και Μαύρος Κύκνος, όμως η Νάταλι Πόρτμαν εκτός από βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι επίσης ταγμένη υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, περιβαλλοντική ακτιβίστρια και vegan.

Με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ Eating Animals, σε παραγωγή και αφήγηση δική της -μια διερεύνηση των περιβαλλοντικών, οικονομικών και δημόσιων συνεπειών της εντατικής γεωργίας/κτηνοτροφίας- η γλυκύτατη Νάταλι συναντήθηκε με το POPSUGAR και γύρισε ένα βιντεάκι μόλις 2.22 λεπτών όπου απάντησε απλά και ευγενικά τις πιο συνηθισμένες απορίες για τους vegans που υποκρύπτουν μια κάποια σύγχυση και αρκετούς μύθους. Ερωτήσεις λιγότερο ή περισσότερες σοβαρές που οι χορτοφάγοι θα έχουν προφανώς κάποια στιγμή της ζωής τους υποχρεωθεί να εξηγήσουν. Όπως: «Μα οι άνθρωποι τρώνε κρέας από τότε που υπάρχουν», «Μπορείς να κάνεις παρέα μόνο με άλλους vegans», «Κι αν ήσουν η μοναδική επιζήσασα σε κάποιο νησί και κρινόταν η ζωή σου από αυτό, δε θα έτρωγες ζώο;».

Η ηθοποιός εξηγεί πως «οι άνθρωποι έκαναν πολλά πράγματα από την αρχή του χρόνου, που δεν τα κάνουν πια, όπως να μένουν σε σπηλιές», «ότι ο άντρας της δεν είναι vegan ωστόσο κάνουν …παρέα καθημερινά», «ότι στο απίθανο σενάριο που κρινόταν η ζωή της προφανώς και θα έτρωγε κρέας», «ότι όχι τα παιδιά της δεν τα υποχρεώνει σε χορτοφαγία και ο καθένας παίρνει αποφάσεις για τον εαυτό του»… Οι απαντήσεις ολόκληρες στο βίντεο.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!