Αρχική Ιστορίες Food Stories Μαντέψτε γιατί κλείνει τα μάτια του ο Τζέιμι Όλιβερ

Μαντέψτε γιατί κλείνει τα μάτια του ο Τζέιμι Όλιβερ

0
Μαντέψτε γιατί κλείνει τα μάτια του ο Τζέιμι Όλιβερ

PLANET FOOD |  Και γιατί γέμισε το Instagram με selfies αγνώστων και διασήμων που επίσης καλύπτουν τα μάτια τους;

PLANET FOOD |  Και γιατί γέμισε το Instagram με selfies αγνώστων και διασήμων που επίσης καλύπτουν τα μάτια τους;

Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ, πατέρας ο ίδιος τεσσάρων παιδιών, δε σταματάει να ψάχνει τρόπους, ώστε να περιοριστεί η παιδική παχυσαρκία. Στο πλαίσιο της ευαισθησίας του στο ζήτημα της ποιοτικής παιδικής διατροφής, είναι άλλωστε γνωστό πως χρόνια συμμετέχει σε προγράμματα που υλοποιούνται στα σχολεία.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Τζέιμι Όλιβερ αποφάσισε, για τον ίδιο λόγο, να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του Instagram ώστε να πιέσει -τουλάχιστον στο πλαίσιο της χώρας του- να προβάλλονται όσο το δυνατόν λιγότερες τηλεοπτικές διαφημίσεις για junk food και «διατροφικά σκουπίδια» που προσελκύουν τα παιδιά.

Ο σεφ-τηλεοπτικός αστέρας ξεκίνησε νέα καμπάνια μέσω των σόσιαλ μίντια στο χάσταγκ #AdEnough. Καλεί τους χρήστες να ανεβάζουν στο συγκεκριμένο χάσταγκ φωτογραφίες τους που τους απεικονίζουν να κλείνουν τα μάτια στις διαφημίσεις junk food. Ο Τζέιμι έγραψε:

Ελάτε παιδιά, όσο περισσότερη φασαρία κάνουμε τόσο πιο δύσκολο θα είναι για αυτούς τους ενοχλητικούς πολιτικούς να μας αγνοούν! Ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο #AdEnough και ας πιέσουμε την κυβέρνηση να περιορίσει τις διαφημίσεις από junk foods στις οποίες εκτίθενται τα παιδιά μας.

Τα πιτσιρίκια του Τζέιμι συμμετείχαν πρώτα και καλύτερα στην καμπάνια του μπαμπά

To #adenough έχει ήδη 3000 selfies γνωστών και άγνωστων χρηστών του Instagram που στηρίζουν την καμπάνια του Τζέιμι Όλιβερ.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!