Αρχική Ειδήσεις Κορυδαλλός: Τα σουβλάκια είχαν «απ’ όλα» -μέχρι και κάνναβη

Κορυδαλλός: Τα σουβλάκια είχαν «απ’ όλα» -μέχρι και κάνναβη

0
Κορυδαλλός: Τα σουβλάκια είχαν «απ’ όλα» -μέχρι και κάνναβη

PLANET FOOD | Περίπου 250 γρ. ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε …πιτόγυρα αλλά και σε κατεψυγμένο κρέας προσπάθησε να περάσει στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

PLANET FOOD | Περίπου 250 γρ. ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε …πιτόγυρα αλλά και σε κατεψυγμένο κρέας προσπάθησε να περάσει μητέρα στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Ναρκωτικά είχαν τα σουβλάκια, αλλά και το κατεψυγμένο κρέας που προσπάθησε να περάσει το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου, μητέρα κρατουμένου αλλά συνελήφθη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, καθώς και μέλη της εξωτερικής φρουράς, σε τρόφιμα που είχε στην κατοχή της η μητέρα του κρατούμενου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δυο συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47 γραμμαρίων μέσα σε σουβλάκια και οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 201 γραμμαρίων, σε κατεψυγμένο κρέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για τον γιό της, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία από κοινού κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, και βρίσκεται στη φυλακή από τις αρχές του 2019.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, καθώς και ο εισαγγελέας επόπτης, ενώ σημειώνεται ότι την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.