Αρχική Ειδήσεις Κι όμως υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε θερμίδες από την πίτσα και να την ευχαριστηθείτε χωρίς ενοχές

Κι όμως υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε θερμίδες από την πίτσα και να την ευχαριστηθείτε χωρίς ενοχές

0
Κι όμως υπάρχει τρόπος να γλιτώσετε θερμίδες από την πίτσα και να την ευχαριστηθείτε χωρίς ενοχές

Η πίτσα αποτελεί αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων σε όλες τις παραλλαγές της.  Ωστόσο αποτελεί πηγή αρκετών θερμίδων ιδιαίτερα αν έχει πολλά υλικά. Υπάρχει ένα κόλπο με το οποίο μπορείτε να μειώσετε τις θερμίδες κατά περίπου 40 ανά κομμάτι

Η πίτσα αποτελεί αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων σε όλες τις παραλλαγές της.  Ωστόσο αποτελεί πηγή αρκετών θερμίδων ιδιαίτερα αν έχει πολλά υλικά. Υπάρχει ένα κόλπο με το οποίο μπορείτε να μειώσετε τις θερμίδες κατά περίπου 40 ανά κομμάτι.

ΠΗΓΗ: womantoc.gr

Ερευνητές έκαναν ένα πρωτότυπο πείραμα και απέδειξαν ακριβώς αυτό.

Πήραν ένα κομμάτι πίτσα πεπερόνι και το σκούπισαν με μια χαρτοπετσέτα. Με αυτό τον τρόπο διαπίστωσαν ότι η χαρτοπετσέτα απορρόφησε τα λίπη από την επιφάνεια της πίτσας, μειώνοντας έτσι τις θερμίδες της.

Πιο συγκεκριμένα, στο κομμάτι που έγινε το πείραμα, οι θερμίδες από λιπαρά ήταν αρχικά 117 και μετά το σκούπισμα υπολογίστηκαν σε 76,5. Αυτό σημαίνει ότι πριν φάτε το κομμάτι σας μπορείτε να το σκουπίζετε και να την κάνετε λίγο πιο ελαφριά.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.