Go grill, go cooking, GoGas!

0

Είναι πολύ ελαφριά, έχει μεγάλη ευχρηστία, συνδέεται με όλες τις κλασικές συσκευές υγραερίου προσφέρει τριπλή ασφάλεια και …το πιο νόστιμο; Χάρις το Smart Grill, γίνεται μάτι μαγειρέματος και ψησίματος. Είναι η GoGas, η ιδανική φιάλη υγραερίου για τα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα «εκεί έξω»: στο μπαλκόνι, στην αυλή, στο κάμπινγκ, στην άμμο, στη φύση.

coral1

Είναι πολύ ελαφριά, έχει μεγάλη ευχρηστία, συνδέεται με όλες τις κλασικές συσκευές υγραερίου προσφέρει τριπλή ασφάλεια και …το πιο νόστιμο; Χάρις το Smart Grill, γίνεται μάτι μαγειρέματος και ψησίματος. Είναι η GoGas, η ιδανική φιάλη υγραερίου για τα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα «εκεί έξω»: στο μπαλκόνι, στην αυλή, στο κάμπινγκ, στην άμμο, στη φύση.

coral-1klikΤις προάλλες το icookgreek.com βρέθηκε στην παρουσίαση μιας πολύ ιδιαίτερης φιάλης υγραερίου που λανσάρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Coral Gas. Πρόκειται για την GoGas –ίσως την πιο πρωτοποριακή στο χώρο της, αφού τα μοναδικά της χαρακτηριστικά κάνουν την πολύ-χρήση της «παιχνίδι» σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φιάλες και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια.

Είναι πολύ ελαφριά με μεγάλες χειρολαβές. Περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει (όταν είναι γεμάτη) περίπου 10kg, 50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη. Το μικρό της βάρος σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές, κάνουν πολύ εύκολη τη μεταφορά στο σπίτι ή την εξοχή και δε χρειάζεται να αναζητάμε τους …αρσιβαρίστες της παρέας για κάθε της μετακίνηση.
• Είναι πολύ …εμφανίσιμη. Ο «ντιζαϊνάτος», εργονομικός της σχεδιασμό δεν απλουστεύει μόνο τη μεταφορά και τη χρήση της, αλλά την κατατάσσει και στις πιο όμορφες φιάλες που έχουμε δει.
• Αλλάζει με ένα «κλικ». Δε χρειάζεται να έχεις …μπράτσα, εργαλεία, εργαλειάκια και φλάντζες για να αλλάξεις μια φιάλη. Η φιάλη GoGas αλλάζει με ένα «κλικ», καθώς διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που κάνει τη σύνδεση της ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης –άντρας ή γυναίκα–  τοποθετεί τον ειδικό ρυθμιστή ή τον προσαρμογέα στο πάνω μέρος της φιάλης και πιέζει ελαφρά μέχρι να ακούσει ένα χαρακτηριστικό κλικ. Αυτό ήταν: η σύνδεση έχει γίνει! Το άνοιγμα και το κλείσιμο της παροχής υγραερίου, πετυχαίνεται εξίσου εύκολα με ένα διακόπτη.
• Προσφέρει σύστημα τριπλής ασφάλειας. Σε σχέση με τις συνηθισμένες φιάλες, η GoGas διαθέτει επιπλέον: α. σύστημα FLV, στη βαλβίδα της φιάλης, το οποίο σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει την ροή του υγραερίου σε πολύ χαμηλό και ασφαλές επίπεδο β. σύστημα PRV, που επίσης ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της εσωτερικής μεταλλικής φιάλης γ. φιάλη GFRM, η μεταλλική φιάλη υγραερίου που εμπεριέχεται στο εξωτερικό πλαστικό περίβλημα της GoGas είναι  μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές από χάλυβα υψηλής αντοχής, ενισχυμένο με εξωτερικό πλέγμα από υαλονήματα, εξασφαλίζοντας την υψηλή αντοχή που απαιτείται για την αποθήκευση του υγραερίου.
• Συνδέεται με τα πάντα. Η GoGas συνδέεται με όλες τις υπάρχουσες συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης και λειτουργεί εύκολα σα συσκευή φωτισμού ή θερμαντικό χώρου.
• Γίνεται «μάτι μαγειρέματος» και «συσκευή BBQ». Με το Smart Grill –την ειδική συσκευή της– η GoGas μετατρέπεται στη στιγμή σε απλό μάτι μαγειρέματος ή σε επιφάνεια γκριλ και το BBQ ζει τις πιο χαλαρές και απλές στιγμές του…

coral-2-all

Το Smart Grill σε σούπερ προσφορά! Κουμπώνει πανεύκολα με ένα κλικ πάνω στη φιάλη GoGas, είναι κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά και έχει αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον σχεδιασμό του. Είναι το Smart Grill, η μικρή μεταφερόμενη συσκευή μαγειρέματος που χάρη στο πλατό της από ειδικό υλικό και τη σχάρα της μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος ή μάτι κατσαρόλας. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ελαφριά και φορητή κι έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή ή στο camping. Ειναι εύκολη στο πλύσιμο καθώς μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων. Αυτή την περίοδο η συσκευή προσφέρεται με δώρο τη φιάλη τη φιάλη GoGas, αξίας 43,90€.

coral-grill

Info coral-logo-sketo
Tι; GoGas –πρωτοποριακή φιάλη υγραερίου, Smart Gas –ειδική συσκευή μαγειρέματος και BBQ
Πού; Σε επιλεγμένο δίκτυο πρατηρίων των εταιρειών Shell και Avin και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρείας Coral Gas.
Πόσο; 43, 90€ η φιάλη GoGas (περιεχόμενο 14,90€ και επιστρεφόμενη εγγύηση πρώτης αγοράς 29€) + 99€ ευρώ το Smart Gas. Αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε το Smart Grill 99€ ευρώ (με δώρο το κόστος της φιάλης και της επιστρεφόμενης εγγύησης).
Περισσότερα; Στο www.coralgas.gr ή στο 8001190600

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.