Αρχική Ιστορίες Food Stories Φτιάχνει ο Gordon Ramsay την ακριβότερη πίτσα στον κόσμο;

Φτιάχνει ο Gordon Ramsay την ακριβότερη πίτσα στον κόσμο;

0

PLANET FOOD -Ο αυθεντικός «Εφιάλτης στην κουζίνα» και κριτής του αμερικανικού Master Chef, Βρετανός σεφ, Gordon «Fucking» Ramsay, εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής στην αθυροστομία on camera, κατείχε μέχρι πρότινος και το ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που πουλάει την ακριβότερη πίτσα στον κόσμο.

PLANET FOOD -Ο αυθεντικός «Εφιάλτης στην κουζίνα» και κριτής του αμερικανικού Master Chef, Βρετανός σεφ, Gordon «Fucking» Ramsay, εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής στην αθυροστομία on camera κατείχε μέχρι πρότινος και το ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος που πουλάει την ακριβότερη πίτσα στον κόσμο.

Σύμφωνα με το msn.com/gr «το εστιατόριο του γνωστού σεφ Gordon Ramsay, το Maze στο Λονδίνο, σερβίρει τις πιο ακριβές πίτσες στον κόσμο και κοστίζουν περίπου $130 η μερίδα. Αυτή η λεπτή πίτσα που ψήνεται σε ξυλόφουρνο περιέχει κρεμμύδια πουρέ, πάστα από λευκή τρούφα, τυρί fontina, baby mozzarella, πανσέτα, και σπάνια λευκή τρούφα». Ελέγξαμε την πληροφορία στα καταγραμμένα ρεκόρ του Γκίνες και όντως ο Gordon Ramsay μπορεί να περηφανεύεται ότι η πίτσα του έχει βραβείο Γκίνες στην ακρίβεια -μάλιστα στην κατά Γκίνες εκδοχή στοιχίζει $178 η μία.

Ωστόσο μπερδευτήκαμε κάπως, καθώς στο on-line μενού της η μικρή πιτσερία Steveston Pizza, που βρίσκεται στο ομώνυμο ιστορικό ψαροχώρι του Καναδά, δίνει τη Seenay, την πίτσα θαλασσινών της $850! Η Seenay εκτός των άλλων περιέχει διαφόρων ειδών γαρίδες, αστακό, χαβιάρι και ιταλική λευκή τρούφα. Τούτων δοθέντων ο πολύς Gordon Ramsay φαίνεται να τρώει μάλλον για τα καλά τη σκόνη του Nader Hatami.

Save

Save

Save

Save

 

Σα να μην έφτανε αυτό, μαθαίνουμε στο καπάκι ότι ο Ιταλός σεφ Renalto Viola έφτιαξε μια λιλιπούτειων διαστάσεων πίτσα, τη Louis XIII, με μοτσαρέλα, τρεις τύπους χαβιαριού, αστακό από τη Νορβηγία και ροζ αλάτι που συλλέγεται με το χέρι από τον ποταμό Murray στην Αυστραλία και την πουλάει από $8.300 (στην Ιταλία) – $12.000 (εκτός). Μόλις γίνει η παραγγελία, τρεις κορυφαίοι ειδικοί, έρχονται αεροπορικώς στο σπίτι μας και την παρασκευάζουν επιτόπου.

YΓ. Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε το Γκίνες να ξεκαθαρίσει ποιος τελος πάντων πουλάει την ακριβότερη πίτσα του κόσμου για να ξέρουμε κι εμείς από πού θα παραγγείλουμε.

Save

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!