Αρχική Ειδήσεις Έκλεψαν σοκολάτα αξίας 120.000$

Έκλεψαν σοκολάτα αξίας 120.000$

0

Όπως ανακοίνωσε oτηλεοπτικός σταθμός CBS  , την περασμένη Τρίτη στη Φλόριντα των ΗΠΑ εκλάπη φορτηγό, ο δε επιτήδειος …σαλταδόρος κατάφερε να διαφύγει φορτωμένος σοκολάτα αξίας 120.000 δολαρίων.

dalikachoco

Όπως ανακοίνωσε o τηλεοπτικός σταθμός CBS και μετέδωσε ο alpha, την περασμένη Τρίτη στη Φλόριντα των ΗΠΑ εκλάπη φορτηγό κι ο επιτήδειος …σαλταδόρος κατάφερε να διαφύγει φορτωμένος σοκολάτα αξίας 120.000 δολαρίων. Το γλυκό φορτίο εξαφανίστηκε στη διάρκεια της νύχτας από το Ντιλάντ στα ανατολικά της Πολιτείας της Φλόριντα, κι ενώ το φορτηγό βρισκόταν παρκαρισμένο σε φυλασσόμενο χώρο. Η εταιρεία έθεσε σε διαθεσιμότητα τον οδηγό, που κατήγγειλε το συμβάν, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του υπαίτιου, του οχήματος και της σοκολάτας, συνεχίζονται αμείωτες.
 

ΥΓ. Εμάς πάντως μη μας κοιτάτε! Έχουμε ατράνταχτο άλλοθι ότι δεν “πεταχτήκαμε” στη Φλόριντα για ΣΚ τα …λαμπρά οικονομικά μας.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!