Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Θεσσαλονίκη – Go Brunch Εvent στο Hyatt Regency σε συνεργασία με την Estrella

Θεσσαλονίκη – Go Brunch Εvent στο Hyatt Regency σε συνεργασία με την Estrella

0
Θεσσαλονίκη – Go Brunch Εvent στο Hyatt Regency σε συνεργασία με την Estrella

Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki.

Πρόκειται για την ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept –  που δρομολογεί το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.

Μηνιαίως εμπνευσμένοι guest chefs σας προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.

Αέρας από Λονδίνο έρχεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki. Σε αυτό το brunch ο executive chef Αποστολος Αλτανης , οι Two chefs …Max & Ed του Catalyst Roasters που έρχονται απευθείας από το Λονδίνο μαζί με την ομάδα του Estrella, ετοιμάζουν το  αυθεντικό Sunday Roast, αρνάκι με σάλτσα μέντας, pancakes!

Όλη  η εκδήλωση θα συνοδεύεται με βρετανικές μουσικές επιλογές με τη live indie super pop band  Ta Toy Boy  και από τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό  Στέφανο Τσιτσοπουλο

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.

Info

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)

Κυριακή 19 Μαρtίου 13:00 – 17:00. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου

Κρατήσεις  Hyatt Regency Thessaloniki, +30 2310 401411, [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki στο thessaloniki.regency.hyatt.com

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!