Αρχική Ειδήσεις Αγορά Συνεργασία Wolt και e-fresh.gr – Ακόμα πιο γρήγορα τα ψώνια στην πόρτα

Συνεργασία Wolt και e-fresh.gr – Ακόμα πιο γρήγορα τα ψώνια στην πόρτα

0
Συνεργασία Wolt και e-fresh.gr – Ακόμα πιο γρήγορα τα ψώνια στην πόρτα

Οι καταναλωτές στην Αττική πλέον μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους από το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr, μέσα από την πλατφόρμα της Wolt και να παραλαμβάνουν άμεσα τα προϊόντα που επιθυμούν.

Wolt και e-fresh.gr ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, που στοχεύει στην καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι καταναλωτές στην Αττική πλέον μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους από το ηλεκτρονικό supermarket e-fresh.gr, μέσα από την πλατφόρμα της Wolt και να παραλαμβάνουν άμεσα, ξεκούραστα και αξιόπιστα τα προϊόντα που επιθυμούν.

Μέσα από την εν λόγω συνεργασία, οι πελάτες της Wolt μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα δύο καταστήματα της e-fresh.gr στην Αττική που είναι πλέον διαθέσιμα στην εφαρμογή. Οι 8.500 κωδικοί προϊόντων που προσφέρονται καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών των καταναλωτών, ενώ παράλληλα εμπλουτίζονται συχνά με ακόμα περισσότερες ετικέτες και προσφορές.

Τα προϊόντα της e-fresh που υπάρχουν στην εφαρμογή της Wolt ακολουθούν την ίδια τιμολογιακή πολιτική με το site, έτσι ώστε οι τελικές τιμές να είναι προσιτές για όλους. Μάλιστα, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, και η ελάχιστη παραγγελία ξεκινάει μόλις από τα 15€ . Συγκεκριμένα, τα ψώνια από το κατάστημα e-Fresh Νότια Προάστια, έρχονται στην πόρτα των καταναλωτών, μέσω της Wolt, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, όλο το 24ωρο, το Σάββατο από τις 06:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή από τις 08:30 μέχρι και τις 16:30. Αντίστοιχα, το κατάστημα e-Fresh Βόρεια Προάστια, εξυπηρετεί μέσω της πλατφόρμας της Wolt, Δευτέρα με Σάββατο, από τις 06:00 μέχρι τις 21:00, ενώ την Κυριακή, από τις 08:30, έως τις 16:30. Ακόμα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εβδομαδιαίες προσφορές, αλλά και ειδικά αφιερώματα εκπτώσεων.

Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής της Wolt μπορούν να απολαμβάνουν τα μοναδικά οφέλη της, όπως το live tracking που παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Το menu της εφαρμογής συνοδεύεται από φωτογραφίες, απλοποιώντας περισσότερο τις αγορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι συναλλαγές στη Wolt γίνονται με κάρτα ή με μετρητά, με τους πελάτες να μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση.

Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντά κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com