Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Smash ‘n Bun – Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!

Smash ‘n Bun – Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!

0
Smash ‘n Bun – Η ισχύς εν τη ενώσει για τα πιο γευστικά γενέθλια!

Τρεις κορυφαίοι σεφ της ελληνικής γαστρονομίας, ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βασίλης Μουρατίδης, δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για τα τρία χρόνια λειτουργίας του χώρου με το ποιοτικότερο street food.

Το απόλυτο στέκι street food, γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς για τρεις μήνες οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν burgers σχεδιασμένα από τους τρεις εκλεκτούς σεφ.

Το Smash ‘n Bun ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή

Το αγαπημένο Smash ‘n Bun, που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου έκανε την εμφάνισή του στην καρδιά του Κολωνακίου τον Μάρτιο του 2021.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων του, αφού πρωτοστατεί η καλύτερη πρώτη ύλη, η φρεσκάδα και οι ξεχωριστές συνταγές του, που μετέτρεψε το street food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση της πόλης.

Κοντοβάς, Μποτρίνι και Μουρατίδης δημιουργούν το δικό τους burger

Φέτος το Smash`n Bun συμπληρώνει 3 χρόνια και για να ευχαριστήσει το κοινό της πρωτεύουσας που το αγκάλιασε από τα πρώτα του κιόλας βήματα, αποφάσισε να διοργανώσει ένα τρίμηνο event με τρεις διακεκριμένους σεφ, τους Άνταμ Κοντοβά, ΄Εκτορα Μποτρίνι και Βασίλη Μουρατίδη, που δημιουργούν το δικό τους burger.

Πρεμιέρα κάνει το burger του Άνταμ Κοντοβά στις 15 Ιανουαρίου, έναν μήνα μετά ακολουθεί το burger του΄Εκτορα Μποτρίνι για να ολοκληρωθεί η γιορτή τον Μάρτιο με αυτό του Βασίλη Μουρατίδη. Άλλωστε είναι γνωστή η γοητεία που ασκεί το street food σε πολλούς κορυφαίους σεφ τα τελευταία χρόνια.

Κάθε μήνα και ένας μεγάλος σεφ δημιουργεί το δικό του burger

Το burger του Άνταμ Κοντοβά θα αποτελείται από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά με τυροκαυτερή, τσένταρ, ντομάτα, γαλλική σαλάτα, τραγανό κρεμμύδι και κίμτσι συνδυάζοντας ελληνικές, ευρωπαϊκές αλλά και ασιατικές γεύσεις, στις οποίες ο σεφ έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Το Φεβρουάριο τη σκυτάλη θα πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα burger από μοσχαρίσιο κιμά που, θυμίζοντας την κερκυραϊκή παστιτσάδα, θα αποδίδει φόρο τιμής στον τόπο καταγωγής του, το νησί των Φαιάκων. Τ

ο event θα κλείσει τον Μάρτιο ο Βασίλης Μουρατίδης με το burger caprese που θα αποτελείται από μοσχαρίσιο μπιφτέκι, pesto, ντομάτα, τηγανιτή mozzarella, ρόκα και μαγιονέζα με λιαστή ντομάτα.

Το 2024 το σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές στους φίλους των ποιοτικών burgers.

Τις προτάσεις των σεφ θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα και φυσικά από την πλατφόρμα της Wolt στον χώρο σας.

Info: Smash ‘n Bun, Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Αθήνα, 210 7249 802

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com