Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Νέες, γλυκές γεύσεις για τη σειρά ρυζογκοφρετών Agrino

Νέες, γλυκές γεύσεις για τη σειρά ρυζογκοφρετών Agrino

0
Νέες, γλυκές γεύσεις για τη σειρά ρυζογκοφρετών Agrino

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας των ρυζογκοφρετών με σοκολάτα Agrino στην ελληνική αγορά, η σειρά εμπλουτίζεται με τρεις πρωτοποριακές γεύσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της κατηγορίας και απογειώνουν τις γλυκές ρυζογκοφρέτες!

Στη σειρά ρυζογκοφρετών με επικάλυψη, που ως τώρα περιλάμβανε τις ιδαιτέρως αγαπητές γεύσεις Βέλγικη Μαύρη Σοκολάτα και Σοκολάτα Γάλακτος, προστίθενται τρεις ακόμη μοναδικές προτάσεις γλυκιάς απόλαυσης με εκλεκτά συστατικά κορυφαίας ποιότητας. Συγκεκριμένα, η Agrino εμπλουτίζει τη σειρά με τις Ρυζογκοφρέτες με Λευκή Σοκολάτα και αληθινούς κόκκους καφέ Espresso, τις Ρυζογκοφρέτες με Καραμέλα και πλούσια κομμάτια Salted Caramel, τις Ρυζογκοφρέτες με Γιαούρτι και αληθινά κομμάτια Φράουλας.

Οι νέες λαχταριστές ρυζογκοφρέτες προσφέρουν ενέργεια και απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πηγή φυτικών ινών, περιέχουν 74-84 θερμίδες ανά τεμάχιο, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη. Όλη η σειρά παράγεται με βασικό συστατικό το αγαπημένο ελληνικό ρύζι Agrino.

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα, η AGRINO αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com